مقاله تشخیص آلودگی قارچی در مغز پسته بر اساس پردازش تصاویر فراطیفی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تشخیص آلودگی قارچی در مغز پسته بر اساس پردازش تصاویر فراطیفی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تشخیص آلودگی قارچی در مغز پسته بر اساس پردازش تصاویر فراطیفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تشخیص آلودگی قارچی در مغز پسته بر اساس پردازش تصاویر فراطیفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تشخیص آلودگی قارچی در مغز پسته بر اساس پردازش تصاویر فراطیفی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
بازرسی ایمنی و تشخیص بیماری در محصولات کشاورزی یکی از مراحل مهم و حساس در عملیات پس از برداشت می باشد. در این راستا، فناوری تصویربرداری فراطیفی یکی از روشهای توانمند میباشد که اخیرا مورد توجه محققین قرار گرفته است. در این تحقیق از این روش برای طبقه بندی مغز پسته سالم و آلوده به قارچ آسپرژیلوس فلاووس، جدایه KK11، استفاده شد. سامانه تصویربرداری شامل یک دوربین، یک لنز ۲۵ میلیمتری، دو فیلتر طول موج متغیر، منبع نوری، رایانه، کارت تصویرگیر و نرم افزار اکتساب ابرمکعب بود. هشت طبقه مختلف شامل پسته سالم و پسته آلوده در هفت مرحله از رشد قارچ، یعنی آلودگی یک روزه تا هفت روزه، مورد تحقیق قرار گرفت. برای هر طبقه حدود ۴۸ نمونه در نظر گرفته شد. هر فرامکعب شامل ۷۵ لایه تصویر، از ۹۶۰ تا nm با فواصل nm 10، بود. پس از پیشپردازش تصاویر در نرم افزار متلب، از روش تحلیل مولفه های اصلی برای به دست آوردن طول موج های موثر جهت طبقه بندی طبقه های مختلف پسته استفاده شد که سه طول موج یعنی، ۱۰۹۰، ۱۲۸۰ و nm 1700 انتخاب گردیدند. پس از استخراج ویژگی های مختلف در سه طول موج انتخابی، داده های بدست آمده با استفاده از روشهای شبکه عصبی مصنوعی (ANN) و اعتبارسنجی K- بخشی ( KFCV ) طبقه بندی گردیدند که دقت آنها در تشخیص پسته سالم و پسته آلوده بدون در نظر گرفتن مرحله آلودگی به ترتیب ۹۶/۸۰ و ۹۸/۵۵ % بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.