مقاله تعیین هوشمند خواص شیمیایی کیوی با استفاده از روش غیر مخرب فرا صوت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین هوشمند خواص شیمیایی کیوی با استفاده از روش غیر مخرب فرا صوت دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین هوشمند خواص شیمیایی کیوی با استفاده از روش غیر مخرب فرا صوت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین هوشمند خواص شیمیایی کیوی با استفاده از روش غیر مخرب فرا صوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین هوشمند خواص شیمیایی کیوی با استفاده از روش غیر مخرب فرا صوت :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
کیوی محصول مفیدی است که در سال های اخیر افزایش قابل توجهی از لحاظ تولید و صادرات داشته است. تدوین استانداردهایی جهت بازار پسندی این محصول، ضروری می باشد که لازمه آن آگاهی از خواص محصول است. اتخاذ یک روش غیر مخرب، با عملکرد بالا هدف تمامی پژوهشگران بوده است. در تحقیق حاضر از آزمون فراصوت و تلفیق آن با شبکه عصبی مصنوعی به عنوان یک روش غیر مخرب و هوشمند جهت تعیین خواص شیمیایی کیوی، استفاده شده است. نمونه های مورد ازمایش، ۱۵۰ عدد کیوی رقم هایوارد بودند که در هفته اول پس از برداشت، هفته چهارم و هفته هفتم مورد آزمایش قرار گرفتند. ابتدا ازمایش فراصوت روی نمونه ها صورت گرفت، سپس با استفاده از روش های مخرب، اسیدیته، ماده جامد محلول و PH تعیین شدند. نتایج اولیه تحلیل داده های حاصل از آزمایشات مخرب نشان دادند که خواص شیمیایی کیوی در سه مرحله آزمایش، تفاوت معنی داری با همدیگر دارند. تحلیل داده های فراصوت با استفاده از شبکه های عصبی انجام شد. خصوصیت دامنه سیگنال در حوزه زمان و چگالی طیف توان و زاویه فاز در حوزه فرکانس به عنوان ورودی شبکه و داده های حاصل از آزمون های مخرب دو عنوان خروجی انتخاب شدند. تعداد نرون ها در لایه مخفی از به حداقل رسانی میانگین مربعات خطا MSE تعیین گردید با استفاده از شبکه MLP با تعداد ۲۰ نرون در لایه ورودی، میزان ماده جامد محلول، اسیدیته و PH به ترتیب با دقت ۰/۹۵۳، ۰/۹۵۲ و ۰/۹۲۰ ارزیابی شدند. شبکه های عصبی، آن دسته از خواص شیمیایی نمونه ها را که در سطح معناداری پایینی قرار داشتند، با دقت پایین تری پیش بینی نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.