مقاله ساخت و ارزیابی سامانه شیره گیری از خرما در مقیاس کوچک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ساخت و ارزیابی سامانه شیره گیری از خرما در مقیاس کوچک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ساخت و ارزیابی سامانه شیره گیری از خرما در مقیاس کوچک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ساخت و ارزیابی سامانه شیره گیری از خرما در مقیاس کوچک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ساخت و ارزیابی سامانه شیره گیری از خرما در مقیاس کوچک :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
خرما یکی از محصولات مهم کشاورزی در دنیا و بخصوص ایران است و در حال حاضر سهم آن در تولید کشاورزی ایران حدود ۱۰۸۸۰۴۰ تن می باشد. ضایعات خرما به علت عدم توجه به فرآورده های جانبی و نحوه سنتی فرآوری آن در کشور ما بالاست بنابراین انجام پژوهش در زمینه تهیه و کاربرد این فرآورده ها (شیره و قند مایع) ضروری می باشد. در راستای انجامتحقیق دستگاهی استوانه ای شکل بر پایه سه عامل تاثیرگذار دما، فشار و مدت زمان کارکرد جهت استخراج شیره خرما طراحی و ساخته شد. سپس آزمایشاتی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی انجام شد. عامل ها شامل فاکتور دما در سه سطح ( ۶۰،۵۰ و ۷۰ درجه سانتی گراد)، فشار در سه سطح ( وزنه ۲۰،۱۰ و ۳۰ کیلو گرم جهت تأمین فشار) و مدت زمان کارکرد دستگاه در سه زمان ( ۵،۴،۳ ساعت) با پنج تکرار بر روی میزان شیره تولیدی مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان دادند اثر سه فاکتور دما، وزنه و مدت زمان کارکرد بر روی میزان شیره خروجی تفاوت معنی دار وجود دارد. به طوری که با افزایش هر سه فاکتور میزان شیره خروجی نیز افزایش یافت. بیشترین میزان شیره تولیدی از کاربرد دمای ۷۰ درجه سانتیگراد، وزنه ۳۰ کیلوگرم با کارکرد ۵ ساعت دستگاه به دست آمد. نتایج آزمایشات نشان دادند، راندمان تولیدی شیره خرما به وسیله دستگاه حدود ۲۳ درصد بر پایه وزن خرمای استفاده شده می باشد که این میزان شیره خرمای تولیدی ۳/۸ برابر نسبت به روش سنتی افزایش یافته است، در حالی که از هیچ گونه مواد افزودنی استفاده نگردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.