مقاله بررسی اثر نوع و غلظت هورمون سیتوکینین بر شاخه زایی گیاه لیندا در شرایط درون شیشه ای(Beaucarnea recurvata Lem. syn. Nolina recurvata)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر نوع و غلظت هورمون سیتوکینین بر شاخه زایی گیاه لیندا در شرایط درون شیشه ای(Beaucarnea recurvata Lem. syn. Nolina recurvata) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر نوع و غلظت هورمون سیتوکینین بر شاخه زایی گیاه لیندا در شرایط درون شیشه ای(Beaucarnea recurvata Lem. syn. Nolina recurvata)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر نوع و غلظت هورمون سیتوکینین بر شاخه زایی گیاه لیندا در شرایط درون شیشه ای(Beaucarnea recurvata Lem. syn. Nolina recurvata)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر نوع و غلظت هورمون سیتوکینین بر شاخه زایی گیاه لیندا در شرایط درون شیشه ای(Beaucarnea recurvata Lem. syn. Nolina recurvata) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
پافیلی با نام علمی Beaucarnea recurvata Lem. syn. Nolina recurvate بومی تگزاس و مکزیک است که از گیاهان مهم گلدانی برگ زینتی در ایران و جهان محسوب می شود. این گیاه به صورت تجاری با بذر تکثیر می شود. در ایران برای تکثیر این گیاه بایستی بذور آن از خارج از کشور تامین شود. لذا، با توجه به اهمیت گیاه لیندا در بازارهای جهانی و داخلی، تقاضای زیاد آن توسط مصرف کنندگان و همچنین مشکلات واردات بذر از خارج از کشور، ریز ازدیادی این گیاه از طریق کشت بافت به عنوان راهکاری برای غلبه بر شرایط محیطی و تکثیر سریع از جایگاه ویژه ای برخوردار است. به منظور القای شاخه و رشد آن، قسمت مریستمی ساقه ی لیندا به عنوان ریزنمونه جدا شده و پس از ضدعفونی، در روی محیط کشت پایه MS حاوی ترکیب های BA ، Kin و TDZ (با غلظت ۰۵ و ۱ و ۱۵ و ۲ میلی گرم در لیتر) همراه با NAA (با غلظت ۰۵ میلی گرم در لیتر) به همراه ۱ گرم در لیتر زغال فعال کشت شدند. نتایج نشان داد که بیشترین درصد باززایی، تعداد و طول شاخه، وزن تر و خشک شاخه وهمچنین کمترین درصد قهوه ای شدن در ترکیبات هورمونی ۰۵ میلی گرم در لیتر NAA به همراه ۰۵ میلی گرم در لیتر TDZ مشاهده شد. بیشترین تعداد برگ در محیط کشت MS حاوی ۰۵ میلی گرم در لیترNAA به همراه ۰۵ میلی گرم در لیتر TZD و Kin تولید شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.