مقاله بررسی تغییرات میزان دو آنزیم آنتی اکسیدان در دو رقم برنج ایرانی طی ساعات مختلف پس از اعمال تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات میزان دو آنزیم آنتی اکسیدان در دو رقم برنج ایرانی طی ساعات مختلف پس از اعمال تنش شوری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات میزان دو آنزیم آنتی اکسیدان در دو رقم برنج ایرانی طی ساعات مختلف پس از اعمال تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات میزان دو آنزیم آنتی اکسیدان در دو رقم برنج ایرانی طی ساعات مختلف پس از اعمال تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات میزان دو آنزیم آنتی اکسیدان در دو رقم برنج ایرانی طی ساعات مختلف پس از اعمال تنش شوری :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور بررسی تغییرات آنزیم های آسکوربات پراکسیداز (APX) و پراکسیداز(POX) در دو رقم برنج متحمل و حساس به شوری به نام های علی کاظمی و سپیده رود، بذرهای این دو رقم توسط هیپوکلریت ۵% به مدت ۱۵ دقیقه ضدعفونی شدند و بذور داخل پتری دیش به مدت ۱۷ روز در انکوباتور در دمای ۲۸ ±۲ سانتی گراد نگهداری شدند. بذرهای جوانه زده دو رقم به تشتک های حاوی محلول یوشیدا منتقل شدند و تشتک ها در دمای ۲۵ درجه سانتی گراد و سیکل نوی ۱۴ ساعت روشنایی و ۱۰ ساعت تاریکی قرار داده شدند. پس از گذشت حدود دو هفته از انتقال بذور جوانه زده به محلول یوشیدا، تنش شوری در دو سطح ۵۰ و ۱۰۰ میلی مولار به گیاهچه ها وارد شد. نمونه برگی از گیاهچه های تحت تنش در زمان های صفر، ۲۴، ۴۸، ۷۲ و ۱۲۰ ساعت گرفته شد. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار انجام شد اندازه گیری آنزیم ها توسط دستگاه اسپکتروفتومتر انجام شد. نمودارهای مربوط به سطح شوری ۵۰ میلی مولار نشان داد که اعمال تنش در هر دو رقم باعث افزایش هر دو آنزیم شده است. همچنین میزان افزایش هر دو آنزیم در هر دو رقم طی اعمال شوری ۱۰۰ میلی مولار بیشتر از سطح شوری ۵۰ میلی مولار بود. مقدار آنزیم POX در هر دو سطح شوری و آنزیم APX در سطح شوری ۵۰ میلی مولار در اکثر ساعات پس از اعمال تنش در رقم علی کاظمی بیشتر از رقم سپیده رود بود. با توجه به نقش آنزیم های ضداکسنده در کاهش میزان ROS در سلول های گیاهی، نتایج به دست آمده از این آزمایش با این واقعیت تطابق داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.