مقاله بررسی اثر شوری روی کالوس زایی و اندام زایی جدا کشت های آفتابگردان (Helianthus annuus L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر شوری روی کالوس زایی و اندام زایی جدا کشت های آفتابگردان (Helianthus annuus L.) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر شوری روی کالوس زایی و اندام زایی جدا کشت های آفتابگردان (Helianthus annuus L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر شوری روی کالوس زایی و اندام زایی جدا کشت های آفتابگردان (Helianthus annuus L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر شوری روی کالوس زایی و اندام زایی جدا کشت های آفتابگردان (Helianthus annuus L.) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
این پژوهش برای بررسی تاثیر شوری در چهار سطح۰و۵۰و۱۵۰و۲۰۰میلی مول روی کال زایی و اندام زایی جداکشت های لپه ای و محور زیر لپه ای جدا شده از دانه رست های آفتابگردان Helianthus annuus L .) واریتهHysumرقم ۳۶ کشت شده در محیط موراشیگ و اسکوگ، تکمیل شده با غلظت های مناسب از اکسین و سیتوکینین برای کالوس زایی و اندام زایی بهینه، انجام گرفت. نتایج نشان دادند که با افزایش غلظت شوری به ۰۰۰ میلی مول در هر دوی روشنایی و تاریکیجداکشت ها قادر به کال زایی واندام زایی نشدند، در حالی که در هر دو محیط کشت پایه بدون تیمار شوری و محیط کشتدارای ۵۰ میلی مول شوری هم در جداکشت های لپه ای و هم در جداکشت های محور زیر لپه کالوس زایی و اندام زایی دیده شد. شوری در غلظت ۵۰ میلی مول وزن تر کالوس های تشکیل شده را در مقایسه با کالوس های تشکیل شده در محیط کشت فاقد شوری کاهش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.