مقاله مدیریت تلفیقی بیماری پوسیدگی بذر و مرگ گیاهچه سیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدیریت تلفیقی بیماری پوسیدگی بذر و مرگ گیاهچه سیر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت تلفیقی بیماری پوسیدگی بذر و مرگ گیاهچه سیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت تلفیقی بیماری پوسیدگی بذر و مرگ گیاهچه سیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت تلفیقی بیماری پوسیدگی بذر و مرگ گیاهچه سیر :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
گیاه سیر یکی از محصولات مهم غذایی و دارویی کشور می باشد که در برخی استان های کشور منجمله استان ها ی همدان، زنجان، مازندران، گیلان، خوزستان کشت می گردد. یکی از مهمترین عوامل پایین بودن عملکرد این محصول بیماری پوسیدگی بذر و مرگ گیاهچه سیر است. در این تحقیق نمونه های بیمار و دارای علایم مشکوک به بیماری به آزمایشگاه انتقال داده شدند. پس از مراحل کشت در محیط های کشت سیب زمینی-دکستروز –آگار و جداسازی عوامل رویش یافته، با توجه به مشخصات ظاهری پرگنه، ویژگی های کنیدیوفور، کنیدیوم و اسکلروت، و سایر ویژگی های مورفولوژیکی، جدایه های Penicillium allii, Fusarium Pythium graminicola oxysporum و Rhizoctonia solani شناسایی گردیدند. بررسی های انجام شده در خصوص اثر شرایط محیطی مانند رطوبت، دما و میزان بارندگی در بروز علایم و شدت علایم ایجاد شده توسط هر یک از عوامل بیماریزا، جدول ماتریس همبستگی نشان داد که افزایش جمعیت ایزوله قارچی spp Fusarium با افزایش دما ارتباط مستقیم دارد و حداقل دما برای رشد این جدایه قارچی ۴/۵ درجه سانتی گراد می باشد. همچنین جدول ماتریس همبستگی جدایه های Rhizoctonia solani، Pythium graminicola مشخص کرد که در دمای ۸-۱۲ درجه سانتی گراد و رطوبت بالای ۵۰% این جدایه قارچی فراوانی بیشتری در خاک دارند. بنابراین با شناخت از اتیولوژی و اپیدمیولوژی عوامل شناخته شده در بروز بیماریهای قارچی و انجام اقدامات لازم در رعایت اصول فنی کاشت، داشت و برداشت سیر مانند رعایت تناوب زارعی، استفاده از بذور سالم و ضدعفونی آنها قبل از کاشت، استفاده از روشهای آبیاری مناسب، تغذیه مناسب گیاه، کشف ردیفی و آرایش کاشت مناسب برای ایجاد شرایط مناسب رشد گیاه و کاهش شرایط مناسب برای فعالیت عوامل بیماری زا و مقاومت نسبی گیاه سیر در مقابل عوامل بیماریزا می توان نسبت به مدیریت تلفیقی این بیماری ها اقدام نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.