مقاله بررسی اثر شوری و اسید آسکوربیک بر برخی نشانگرهای فیزیولوژیکی درگیاه لوبیا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر شوری و اسید آسکوربیک بر برخی نشانگرهای فیزیولوژیکی درگیاه لوبیا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر شوری و اسید آسکوربیک بر برخی نشانگرهای فیزیولوژیکی درگیاه لوبیا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر شوری و اسید آسکوربیک بر برخی نشانگرهای فیزیولوژیکی درگیاه لوبیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر شوری و اسید آسکوربیک بر برخی نشانگرهای فیزیولوژیکی درگیاه لوبیا :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
این پژوهش برای بررسی تاثیر NaCl و اسید آسکوربیک As بر مقادیر پروتئین، پرولین و قند برگ در گیاه لوبیا انجام گرفت. گیاهان در معرض پیش تیمار As و سپس غلظتهای مختلف NaCl قرار گرفتند. در گیاهان تیمار شده تنها با NaCL قرار گرفتند. در گیاهان تیمار شده تنها با Nacl با افزایش غلظت شوری تا ۵۰ میلی گرم محتوای پروتئین برگ نسبت به شاهد افزایش و در غلظتهای بالاتر از ۵۰ میلی گرم کاهش یافت. کاربرد ۱۰mM از As باعث شد که در مقایسه با گیاهان تیمار شده با تنها NaCl در غلظت یکسان، غلظت پروتئین برگ در سطوح ۲۵mM، ۵۰mM و ۷۵mM از Nacl کاهش و در 0MM از شوری افزایش یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.