مقاله بررسی تأثیر فرایند ترکیبی اسمز- فراصوت بر میزان آبگیری در ورقه سیب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر فرایند ترکیبی اسمز- فراصوت بر میزان آبگیری در ورقه سیب دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر فرایند ترکیبی اسمز- فراصوت بر میزان آبگیری در ورقه سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر فرایند ترکیبی اسمز- فراصوت بر میزان آبگیری در ورقه سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر فرایند ترکیبی اسمز- فراصوت بر میزان آبگیری در ورقه سیب :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
اساس فرایند آبگیری اسمزی، قرار دادن مواد غذایی در یک محلول هیپرتونیک که دارای فشار اسمزی بالا و فعالیت آبی کمتری نسبت به سلول های مواد غذایی هستند، می باشد. سرعت انتقال جرم طی آبگیری اسمزی عموماً پایین است . روش های مختلفی برای بهبود سرعت انتقال جرم به کار رفته اند. از جمله این روش ها می توان به کاربرد امواج فراصوت اشاره نمود. در این پژوهش به بررسی تأثیر شرایط فرایند ترکیبی اسمز- فراصوت بر میزان از دست دادن آب، میزان جذب مواد جامد و کاهش وزن در ورقه های سیب پرداخته شده است. نمونه های سیب رقم زرد لبنانی به صورت استوانه ای در ابعاد ۱۰ × ۱۰ میلی متر تحت اعمال فرایند ترکیبی اسمز- فراصوت در شرایط سه غلظت محلول اسمزی ( ۵۰،۴۰ و ۶۰ درصد حجمی/ وزنی)، سه سطح زمانی ( ۲۰،۱۰ و ۳۰ دقیقه)، اعمال فراصوت در دو سطح شدت فرکانس (۲۵و ۴۵ کیلوهرتز)، نسبت نمونه به محلول اسمزی یک به چهار و در دمای محیط قرار گرفتند. بررسی ها نشان دادند که با افزایش غلظت محلول اسمزی و افزایش زمان فراصوت، میزان از دست دادن آب، میزان جذب مواد جامد و کاهش وزن نمونه های سیب آبگیری شده به طور معنی داری افزایش یافت. همچنین تأثیر شدت فرکانس بر فرایند ترکیبی اسمز- فراصوت از نظر میزان از دست دادن آب، میزان جذب مواد جامد و کاهش وزن نمونه های سیب آب گیری شده تفاوت معنی داری بر اساس نتایج بدست آمده، استفاده از فرایند ترکیبی اسمز- فراصوت به عنوان پیش تیمار قبل از خشک کردن. نداشت تکمیلی می تواند باعث بهبود کیفیت محصول خشک شده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.