مقاله بررسی روش خنک سازی خلاء به عنوان یکی از راه کارهای افزایش زمان ماندگاری و کاهش ضایعات محصولاتکشاورزی و محاسبه پارامترهای فرآیند خنک سازی برای کلم پیچ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روش خنک سازی خلاء به عنوان یکی از راه کارهای افزایش زمان ماندگاری و کاهش ضایعات محصولاتکشاورزی و محاسبه پارامترهای فرآیند خنک سازی برای کلم پیچ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روش خنک سازی خلاء به عنوان یکی از راه کارهای افزایش زمان ماندگاری و کاهش ضایعات محصولاتکشاورزی و محاسبه پارامترهای فرآیند خنک سازی برای کلم پیچ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روش خنک سازی خلاء به عنوان یکی از راه کارهای افزایش زمان ماندگاری و کاهش ضایعات محصولاتکشاورزی و محاسبه پارامترهای فرآیند خنک سازی برای کلم پیچ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روش خنک سازی خلاء به عنوان یکی از راه کارهای افزایش زمان ماندگاری و کاهش ضایعات محصولاتکشاورزی و محاسبه پارامترهای فرآیند خنک سازی برای کلم پیچ :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در کشور ما به دلیل نارسایی های موجود در سیستم حمل و نقل، نگهداری، تبدیل و توزیع، مقداری از محصولات کشاورزی ضایع شود که این مقدار نسبتا بالاست. افزایش زمان نگهداری محصولات کشاورزی نیازمند دانشی است که با ایجاد یک فناوری توانمند میزان ضایعات و فساد محصول را به حداقل برساند. خنک سازی سریع محصول تازه برداشت شده قبل از حمل و نقل یا انبار در سردخانه، سرعت تنفس و رشد میکروارگانیسم هایی که باعث فساد می شوند را کاهش میدهد. خنکسازی خلائی به عنوان سریعترین روش خنک سازی تبخیری برای هر محصولی که دارای رطوبت آزاد است، شناخته شده است. به منظور تحلیل فرایند خنک سازی محاسبهی پارامترهای خنکسازی الزامی است. هدف از این مقاله معرفی و بکاربردن این تکنیک برای نگهداری کلمپیچ و نشان دادن تأثیر فشار خلاء بر فاکتور تأخیر ، ضریب و زمان های خنک سازی میباشد. برای این منظور فرآیند در سه سطح ۰/۷، ۱ و ۱/۵ کیلوپاسکال انجام شد. نتایج تحلیل فرآیند خنک سازی برای کلمپیچ نشان میدهد که با افزایش فشار فاکتور تأخیر و زمان خنک سازی افزایش و ضریب خنک سازی ، کاهش مییابد. همچنین استفاده از این تکنیک برخلاف ساختار پیچیده کلم باعث توزیع دمایی همگن در محصول شد. امید است معرفی و استفاده از روش خنک سازی خلائی به عنوان یک تکنیک نوین پس از برداشت بتواند در حفظ کیفیت و تازگی محصولات کشاورزی مؤثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.