مقاله بررسی روشهای مهم فیزیکی و کاربردی اخیر درتعیین تازگی و کیفیت میگو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روشهای مهم فیزیکی و کاربردی اخیر درتعیین تازگی و کیفیت میگو دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روشهای مهم فیزیکی و کاربردی اخیر درتعیین تازگی و کیفیت میگو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روشهای مهم فیزیکی و کاربردی اخیر درتعیین تازگی و کیفیت میگو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روشهای مهم فیزیکی و کاربردی اخیر درتعیین تازگی و کیفیت میگو :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
میگو یکی از مهمترین غذاهای دریایی است. پرورش میگو به عنوان یکی از فعالیت های مهم آبزی پروری در جهان و ایران در حال توسعه و گسترش می باشد. با توجه به اینکه محصول شیلاتی فاسد شدنی است، اغلب محصولات دریایی را منجمد می کنند.انجماد باعث تخریب بافت، عطر و طعم میشود. تعیین شاخص های کیفی یک علاقه مندی خوب برای مهندسان صنایع غذایی است زیرا دانستن میزان کیفیت میگو میتواند اطلاعات بیشتری درباره شرایط نگهداری ونظارت آن به ما دهد. لذا در این پژوهش سعی شده روش های مهم و کاربردی درتعیین تازگی و کیفیت میگو که سال های اخیر در زمینه مکانیک ماشینهای کشاورزیکاربردهای فراوانی دارند شامل: آزمون حسی، آزمونهای شیمیایی، آزمون های میکروبی، بینی الکترونیکی، بافتسنجی و پردازش تصویر مورد بررسی قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.