مقاله اثر بازدارنده های رشد بر تولید میکروتیوبر سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر بازدارنده های رشد بر تولید میکروتیوبر سیب زمینی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر بازدارنده های رشد بر تولید میکروتیوبر سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر بازدارنده های رشد بر تولید میکروتیوبر سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر بازدارنده های رشد بر تولید میکروتیوبر سیب زمینی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی اثر کلرو کولین کلرید و کومارین بر تولید میکروتیوبر سیب زمینی، آزمایشی به روش کشت درون شیشه ای و به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۳ تکرار در آزمایشگاه بیوتکنولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار انجام شد. فاکتورهای مورد مطالعه شامل غلظت بازدارنده رشد کلرو کولین کلرید( CCC ) در چهار سطح صفر، ۱۵۰، ۳۰۰ و ۴۵۰۰ میلی گرم در لیتر غلظت بازدارنده رشد کومارین در پنج سطح صفر، ۱۰، ۲۰، ۳۰ و ۴۰ میلی گرم در لیتر بودند. استفاده از بازدارنده های رشد CCC و کومارین، باعث بهبود تولید میکروتیوبر سیب زمینی از طریق کاهش زمان لازم تا شروع غده دهی، افزایش تعداد میکروتیوبر در گیاهچه و افزایش وزن میکروتیوبر های سیب زمینی شد. مصرف ۳۰۰ میلی گرم در لیتر CCC و ۳۰ میلی گرم در لیتر کومارین، کوتاه ترین زمان غده زایی و بیشترین تعداد میکروتیوبر در گیاهچه های سیب زمینی را به خود اختصاص داد. با این وجود، بیشترین متوسط وزن میکروتیوبرهای سیب زمینی، در غلظت های پایین بازدارنده های رشد CCC (150میلی گرم در لیتر) و کومارین (۱۰ میلی گرم در لیتر) مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.