مقاله بررسی نقش تنشهای دورهای خشکی در بهبود مقاومت به خشکی نهالهای گیاه شور پسند سیاه تاغ (Haloxylon aphyllum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نقش تنشهای دورهای خشکی در بهبود مقاومت به خشکی نهالهای گیاه شور پسند سیاه تاغ (Haloxylon aphyllum) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش تنشهای دورهای خشکی در بهبود مقاومت به خشکی نهالهای گیاه شور پسند سیاه تاغ (Haloxylon aphyllum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش تنشهای دورهای خشکی در بهبود مقاومت به خشکی نهالهای گیاه شور پسند سیاه تاغ (Haloxylon aphyllum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش تنشهای دورهای خشکی در بهبود مقاومت به خشکی نهالهای گیاه شور پسند سیاه تاغ (Haloxylon aphyllum) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
بررسی تغییرات پارامترهای روابط آبی در جهت بهبود مقاومت به خشکی گیاه شورپسند سیاه تاغ از طریق القاء خشکی-های دورهای و روشن نمودن مکانیزمهای فیزیولوژیک سیاه تاغ در پاسخ به کم آبی و خشکی از جمله اهداف این مطالعه بودهاست. برای این کار، روش محفظه فشار به کار گرفته شد. خشکی نسبتأ ملایم از طریق عدم آبیاری ، به نهالها القاء شد؛ به گونه ای که بعد از دو هفته پتانسیل آب شاخساره نهالهای سیاه تاغ به۱۶/۵-بار رسید. خشکی نسبتأ شدید نیز به همین ترتیب، ولی بعد از چهار هفته ممانعت از آبیاری القاء شد، بطوریکه پتانسیل آب شاخسارههای سیاه تاغ به ۲۷/۲- بارتقلیل یافت . خشکی نسبتأ ملایم برای شش دوره و خشکی نسبتأ شدید برای یازده دوره متوالی تکرار شد. در هر دو سری آزمایش پتانسیل آب نهالهای شاهد که هر دو روز یک بار آبیاری می شدند؛ در حدود ۱۲/۷- بار ثابت باقی ماند. اگرچه القاء خشکی نسبتأ ملایم به نهالهای این گونه تاغ موجب افزایش خاصیت ارتجاعی بافتهای ریشه ای و شاخساره ای شد؛ ولی بر پتانسیل اسمزی آن تأثیر معنیداری نداشت. در حالی که اعمال حشکی نسبتأ شدید، اگرچه موجب کاهش پتانسیل اسمزی و تنظیم اسمزی ریشه و شاخساره های سیاه تاغ شد؛ ولی در همان حال خاصیت ارتجاعی بافتهای سلولی آن را نیز افزایش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.