مقاله اثر جیبرلین بر بی دانه شدن و برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه انگور رقم صاحبی قرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر جیبرلین بر بی دانه شدن و برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه انگور رقم صاحبی قرمز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر جیبرلین بر بی دانه شدن و برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه انگور رقم صاحبی قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر جیبرلین بر بی دانه شدن و برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه انگور رقم صاحبی قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر جیبرلین بر بی دانه شدن و برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه انگور رقم صاحبی قرمز :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
این پژوهش به منظور بررسی جیبرلیک اسید بر بی دانه شدن و برخی ویژگیهای کمی وکیفی میوه انگور رقم صاحبی قرمز صورت گرفت. تیمار با اسید جیبرلیک با غلظتهای صفر ، ۱۰، ۲۰ و ۴۰ میلی گرم در لیتر در دو زمان که مرحله اول ۲۰ روز قبل از باز شدن گلها و مرحله دوم ۱۰ روز قبل از باز شدن گلها به صورت محلول پاشی روی خوشه ها مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج این پژوهش نشان داد که کاربرد اسید جیبرلیک به ویژه در غلظتهای بالاتر منجربه افزایش بی بذری، طویل شدن حبه ها، افزایش وزن حبه ها و افزایش سفتی پوست در نهایت منجر به افزایش کیفیت میوه جهت مصرف تازه خوری گردید. اثر متقابل غلظت در زمان ۱۰ روز قبل از باز شدن گلها و تیمار ۴۰ میلی گرم در لیتر اسید جیبرلیک بالاترین وزن حبه را نشان داد. کاربرد جیبرلیک اسید باعث بزرگتر شدن حبه های بی بذر میزان آنتوسیانین و اسید کل شد ولی اختلاف معنیداری نسبت به شاهد نداشت. کمترین میزان سفتی پوست نیز متعلق به تیمار با غلظت ۲۰ میلیگرم در لیتر اسیدجیبرلیک در زمان ۲۰ روز قبل از باز شدن گلها بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.