مقاله بررسی صفات آگروفیزیولوژیکی هفت لاین اصلاح شده برنج در مقایسه با ارقام رایج استان مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی صفات آگروفیزیولوژیکی هفت لاین اصلاح شده برنج در مقایسه با ارقام رایج استان مازندران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی صفات آگروفیزیولوژیکی هفت لاین اصلاح شده برنج در مقایسه با ارقام رایج استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی صفات آگروفیزیولوژیکی هفت لاین اصلاح شده برنج در مقایسه با ارقام رایج استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی صفات آگروفیزیولوژیکی هفت لاین اصلاح شده برنج در مقایسه با ارقام رایج استان مازندران :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
این تحقیق به منظور مقایسه ۷ لاین برنج با شاهد ( رقم شیرودی و لاین ۸۳۴) به صورت مزرعه ای، در استان مازندران، مرکز تحقیقات برنج شهرستان تنکابن، در سال ۱۳۹۱ به اجرا در آمد. آزمایش به صورت بلوک های کامل تصادفی در ۴ تکرار انجام شد. نتایج تجزیه واریانس صفات مورد ارزیابی نشان داد که برای صفات ارتفاع، تعداد پنجه بارور، تعداد دانه سالم، تعداد دانه پوک، طول دانه، عرض دانه، وزن هزار دانه، طول و عرض و مساحت برگ و پرچم و در نهایت عملکرد دانه بین ارقام مختلف در سطح احتمال یک درصد اختلاف معنی داری وجود دارد. بررسی آزمون چند دامنه ای دانکن نیز نشان داد که لاین های شماره ی۴ و ۶ نسبت به شاهد و نسبت به سایر لاین ها از عملکرد بیشتری برخوردار بوده اند به طوری که به ترتیب عملکرد(۶۳۶۳/۳ و ۶۳۳۶) کیلوگرم در هکتار از این لاین ها حاصل شد. نتایج نشان داد که صفات طول خوشه و تعداد دانه پر به دلیل همبستگی مثبت و معنی دار با عملکرد از صفات مطلوب برای دستیابی به عملکرد مطلوب در لاین های مذکور محسوب می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.