مقاله اثر سطوح مختلف اوره با پوشش گوگردی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه فی جوآ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سطوح مختلف اوره با پوشش گوگردی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه فی جوآ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف اوره با پوشش گوگردی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه فی جوآ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف اوره با پوشش گوگردی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه فی جوآ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف اوره با پوشش گوگردی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه فی جوآ :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور ارزیابی اثر کود اوره با پوشش گوگردی بر میزان تشکیل میوه، طول و قطر میوه، وزن تک میوه و میزان آب میوه، اسید قابل تیتراسیون و ویتامین ث میوه فی جوآ، آزمایشی در قالب بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار و پنج تیمار در مرکز تحقیقات مرکبات کشور واقع در شهرستان رامسر در بهار سال ۱۳۹۱ به اجرا درآمد. تیمارها شامل پنج سطح اوره باپوشش گوگردی (۱۵۰۰، ۱۰۰۰، ۵۰۰، ۲۵۰ ، ۰ گرم برای هر درخت) د رنظر گرفته شد. نتایج بدست آمده نشان داد که اوره باپوشش گوگردی در سوطح ۵۰۰ گورم بردرخت، منجر به افزایش اسید قابل تیتراسیون میوه گردید ولی با افزایش سطح اوره، از میزان آن کاسته شد. مصرف اوره باپوشش گوگردی تا سطح ۱۰۰۰ گرم منجر به بیشترین مقدار طول میوه ، قطر میوه وویتامین ث میوه به میزان ۹۳ گردید. همچنین افزایش اوره باپوشش گوگردی درسطح ۱۵۰۰ گرم بر درخت، سبب بیشترین میزان تشکیل میوه ، آب میوه و وزن تک میوه گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.