مقاله اثر مدت زمان و غلظت های مختلف سالیسیلیک اسید بر تعداد شاخساره و طول شاخساره در گیاه استویا (Stevia rebaudiana Bert.) در شرایط درون شیشه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر مدت زمان و غلظت های مختلف سالیسیلیک اسید بر تعداد شاخساره و طول شاخساره در گیاه استویا (Stevia rebaudiana Bert.) در شرایط درون شیشه ای دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مدت زمان و غلظت های مختلف سالیسیلیک اسید بر تعداد شاخساره و طول شاخساره در گیاه استویا (Stevia rebaudiana Bert.) در شرایط درون شیشه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مدت زمان و غلظت های مختلف سالیسیلیک اسید بر تعداد شاخساره و طول شاخساره در گیاه استویا (Stevia rebaudiana Bert.) در شرایط درون شیشه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مدت زمان و غلظت های مختلف سالیسیلیک اسید بر تعداد شاخساره و طول شاخساره در گیاه استویا (Stevia rebaudiana Bert.) در شرایط درون شیشه ای :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
اهمیت گیاهان دارویی در تولید ترکیبات مورد نیاز جهت صنایع داروسازی و همچنین رویکرد مجدد دنیا به ویژه کشورهای پیشرفته به استفاده از داروهای گیاهی و سنتی، لزوم تحقیق بیشتر در مورد جنبه های مختلف تولید این گیاهان ارزشمند را بیش از پیش نمایان میسازد. یکی از گونه های گیاهی با ارز که تکنیک کشت بافت، به سبب قوه نامیه بسیار کم بذور، به عنوان کارآمدترین رو ازدیاد آن مطرح است، استویا (Stevia rebaudiana Bert.) می باشد. استویا به دلیل دارا بودن ترکیباتی با خاصیت شیرین کنندگی چندین برابری نسبت به ساکارز از جایگاه ویژه ای به عنوان یک شیرین کننده طبیعی برخوردار می باشد که علاوه بر بی تاثیر بودن بر قند خون بیماران مبتلا به دیابت، از لحاظ کاهش میزان کالری و مصرف ساکارز در رژیم روزانه افراد و همچنین به دلیل دارا بودن پروتئین، کلسیم، فسفر و سایر مواد غذایی، حائز اهمیت است. امروزه کاربرد سالیسیلیک اسید به صورت خارجی در گیاهان سبب تنظیم فرآیندهای فیزیولوژیکی در گیاهان نظیر رشد و نمو، فتوسنتز، جذب و انتقال یون و نفوذپذیری غشا می شود. بدین منظور آزمایشی جهت آزمودن اثر سالیسیلیک اسید بر تعداد شاخساره و طول شاخساره به صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی انجام شد. تیمار با سالیسیلیک اسید در پنج سطح (۰، ۰/۱، ۰/۳، ۰/۵ و ۱ میلی مولار) به صورت اسپری برگی در طول دوره ۷ و ۱۴ روزه، با ۳ تکرار برای هرتیمار در شرایط درون شیشه ای انجام شد. نتایج حاکی از وجود بیشترین تعداد شاخساره در غلظت ۰/۳میلی مولار میلیمولار و بیشترین طول شاخساره در غلظت ۰/۵ میلی مولار سالیسیلیک اسید بود. اثر متقابل معنی دار غلظت های مختلف سالیسیلیک اسید و تعداد روز در هر دو خصوصیت مورفولوژیکی مشاهده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.