مقاله تاثیر دوره های بارندگی و شاخص SPI به عنوان شاخص تامین رطوبتی بر عملکرد جو دیم(مطالعه موردی شهرستان تبریز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر دوره های بارندگی و شاخص SPI به عنوان شاخص تامین رطوبتی بر عملکرد جو دیم(مطالعه موردی شهرستان تبریز) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر دوره های بارندگی و شاخص SPI به عنوان شاخص تامین رطوبتی بر عملکرد جو دیم(مطالعه موردی شهرستان تبریز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر دوره های بارندگی و شاخص SPI به عنوان شاخص تامین رطوبتی بر عملکرد جو دیم(مطالعه موردی شهرستان تبریز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر دوره های بارندگی و شاخص SPI به عنوان شاخص تامین رطوبتی بر عملکرد جو دیم(مطالعه موردی شهرستان تبریز) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
در کشت دیم عوامل اقلیمی متعددی موثراند که از بین آنها بارندگی به عنوان یک عامل بسیار تأثیرگذار شناخته می شود. هدف این مطالعه تعیین موثرترین دوره بارندگی در طی دوره رشد محصول جو دیم با استفاده از متغییر حاصله از شاخص تامین رطوبتی و بارندگی در شهرستان تبریز می باشد. داده های روزانه بارندگی و دما در ایستگاه تبریز برای سالهای ۱۹۵۶ الی ۲۰۰۴ و عملکرد محصول جو دیم برای سالهای ۱۹۷۷-۲۰۰۳ گردآوری شد. شاخص بارندگی استاندار (SPI) به عنوان شاخص تامین رطوبتی محصول در مقیاس های هفتگی لحاظ شد. نتایج نشان داد بیشترین همبستگی عملکرد با مقدار بارندگی در دوره های ده هفتگی، بین ۶ اسفند تا ۱۶ اردیبهشت رخ می دهد. داده های این دوره زمانی بر اساس اینکه مقادیر شاخص SPI در مقیاس ۲۸ هفتگی در هفته اول کاشت در حالت مرطوب(SPI28>0) یا خشک (SPI28<0) باشند به دو رابطه خطی بین مقدار بارندگی و عملکرد تفکیک شد. در صورتی که در هفته اول کاشت SPI28>0 باشد، مقدار بارندگی بین ۶ اسفند تا ۱۶ اردیبهشت ۷۶% تغییرات عملکرد را توجیه می کند. مقایسه شرایط تامین رطوبتی اوایل کاشت نشان می دهد که به ازای دریافت مقدار بارندگی در دوره ششم اسفند الی شانزده اردیبهشت، در صورت وجود رطوبت در اوایل کاشت، عملکرد محصول تا ۵۰% نسبت به شرایط خشک افزایش می یابد. از این رو تنها یک دوره خاص بارندگی در طی دوره رشد بر عمکلرد تاثیرگذار نبوده و برای توجیه تغییرات عملکرد نسبت به بارندگی بایستی مقدار بارندگی در دوره ششم اسفند الی شانزده اردیبهشت و شرایط تامین رطوبتی اوایل کاشت را همزمان در نظر گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.