مقاله اثرات سطوح متفاوت ال کارنیتین بر افزایش وزن بدن جوجه های گوشتی نر در سن ۷۵ روزگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات سطوح متفاوت ال کارنیتین بر افزایش وزن بدن جوجه های گوشتی نر در سن ۷۵ روزگی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات سطوح متفاوت ال کارنیتین بر افزایش وزن بدن جوجه های گوشتی نر در سن ۷۵ روزگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات سطوح متفاوت ال کارنیتین بر افزایش وزن بدن جوجه های گوشتی نر در سن ۷۵ روزگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات سطوح متفاوت ال کارنیتین بر افزایش وزن بدن جوجه های گوشتی نر در سن ۷۵ روزگی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
این تحقیق به منظور بررسی اثرات سطوح متفاوت مکمل غذایی ال کارنیتین روی وزن بدن جوجه های گوشتی نر انجام شد. ۳۶۰ قطعه جوجه گوشتی سویه (راس ۳۰۸) در قالب طرح کاملا تصادفی توزیع شدند(در ۱۸ واحدآزمایشی) و روی بستر تا ۴۵ روزگی پرورش یافتند. سطوح ال-کارنیتین مورد استفاده در این آزمایش ۰، ۷۵، ۲۲۵، ۳۰۰، ۳۷۵ میلیگرم به ازای یک کیلوگرم خوراک مصرفی بود. مکمل ال-کارنیتین در جیره جوجه های گوشتی نر، تاثیر معنی داری بر افزایش وزن بدن در سنین ۱۷ و ۴۵روزگی داشت (P<0/05). در نتیجه، اضافه کردند ۱۵۰ میلیگرم در دوران رشد و ۲۲۵ میلیگرم ال-کارنیتین به هر کیلوگرم خوراک در دوران پایانی جوجه های گوشتی نر سبب بهبود وزن بدن شد. بیشترین افزایش وزن بدن در سن ۴۵ روزگی در تیماری مشاهده گردید که سطح مصرف ال-کارنیتین در آن ۲۲۵ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم خوراک مصرفی بود و اختلاف وزن آن با تیمار شاهد ۱۶۰ گرم بود، که این اختلاف ناشی از تفاوت در مصرف مکمل غذایی ال-کارنیتین در خوراک مصرفی این دو گروه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.