مقاله اثرات سطوح متفاوت ال کارنیتین برپارمترهای بیوشمیایی و هماتولوژی( آسیب شناسی بالینی) جوجه های گوشتی ماده تا سن ده روزگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات سطوح متفاوت ال کارنیتین برپارمترهای بیوشمیایی و هماتولوژی( آسیب شناسی بالینی) جوجه های گوشتی ماده تا سن ده روزگی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات سطوح متفاوت ال کارنیتین برپارمترهای بیوشمیایی و هماتولوژی( آسیب شناسی بالینی) جوجه های گوشتی ماده تا سن ده روزگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات سطوح متفاوت ال کارنیتین برپارمترهای بیوشمیایی و هماتولوژی( آسیب شناسی بالینی) جوجه های گوشتی ماده تا سن ده روزگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات سطوح متفاوت ال کارنیتین برپارمترهای بیوشمیایی و هماتولوژی( آسیب شناسی بالینی) جوجه های گوشتی ماده تا سن ده روزگی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
این آزمایش به منظور تاثیر سطوح متفاوت ال – کارنیتین(۳۰۰، ۲۰۰، ۱۰۰، ۰) میلیگرم در کیلوگرم خوراک حاوی ۳ درصد روغن سویا بر آسیب شناسی بالینی جوجه ها ی گوشتی ماده بصورت طرح کاملا تصادفی با چهار تیمار و سه تکرار و بیست قطعه جوجه گوشتی ماده سویه راس ۳۰۸ در هر تکرار که در مجموع شامل ۲۴۰ قطعه جوجه گوشتی ماده سویه راس ۳۰۸ بود طراحی و انجام گرفت. پارامتر های بیوشمیایی و هما تو لوژی(آسیب شناسی بالینی) در پایان ده روزگی، مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت.با بررسی نتایج آزمایشات حاضر، می توان چنین استنباد کرد که با افزایش سطح ال کارنیتین در طی ده روز اول پرورش مقدار SGOT ، SGPT ،آلبومین ، RBC و MCV بطور معنی داری افزایش می دهد (۰/۰۵>p) با افزایش سطح ال کارنیتین مصرفی، مقدار تری گلیسرید را بصورت معنی داری کاهش می یابد (۰/۰۵>p) مقدار کلسترول ، LDL و HDL در دهمین روز پرورش افزایش یافت هر چند این افزایش معنی دار نبود. مقدار منیزیم و گلوکز خون کاهش یافت که این تغییرات نیز معنی دار نبودند،تغییرسطح ال کارنیتین تاثیری بر تعداد گلبول های سفید نداشت ولی بر درصد تفریقی گلبول های سفید خون تاثیر معنی داری را داشت (۰/۰۵>p).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.