مقاله تجزیه به عامل ها برای عملکرد دانه و سایر خصوصیات گندم نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه به عامل ها برای عملکرد دانه و سایر خصوصیات گندم نان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه به عامل ها برای عملکرد دانه و سایر خصوصیات گندم نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه به عامل ها برای عملکرد دانه و سایر خصوصیات گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه به عامل ها برای عملکرد دانه و سایر خصوصیات گندم نان :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور بررسی رابطه صفات مورفولوژیک و کمی و تعیین مهم ترین صفات موثر بر عملکرد،۴۱ ژنوتیپ گندم نان در قالب طرح بلو ک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی مرکز ملی تحقیقات شوری واقع در استان یزد مورد ارزیابی قرار گرفتند. به منظور درک روابط داخلی صفات و تعیین گروهی متغییرهای با بیشترین همبستگی از تجزیه عامل ها با استفاده از روش مولفه های اصلی و چرخش عامل ها به روش وریماکس استفاده گردید. از اینرو ۵ عامل مستقل ار هم مجموعاً۷۷/۱۵ درصد از تنوع کل داده ها را توجیه نمودند. نتایج بررسی حاصل از ضرایب عاملی، نشانگر اهمیت صفات موثر بر عملکرد دانه از جمله صفات عملکرد بیولوژیک، تعداد پنجه بارور و طول ریشک در گزینش ژنوتیپ های مطلوب است. تجزیه خوشه ای به روش وارد و ضریب فاصله مربع اقلیدسی تقریبا صفات موثر در عامل ها را در گروه های واحد قرار داد. در این تحقیق هدف، بکار گیری روش آماری تجزیه به عامل ها بر روی داده های حاصل، جهت بررسی ساختار پیچیده صفات و تعیین اهمیت نسبی صفات مورد بررسی در ارتباط عملکرد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.