مقاله اثرات فلفل قرمز و سیاه در خوراک برعملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات فلفل قرمز و سیاه در خوراک برعملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات فلفل قرمز و سیاه در خوراک برعملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات فلفل قرمز و سیاه در خوراک برعملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات فلفل قرمز و سیاه در خوراک برعملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
این آزمایش به منظور بررسی اثرات افزودن فلفل قرمز و سیاه در خوراک بر عملکرد، فراسنجه خونی و صفات لاشه جوجه های گوشتی انجام شد. ۱۲۰ قطعه جوجه گوشتی یک روزه نر در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار و سه تکرار و ۱۰ پرنده در هر تکرار مورد آزمایش قرار گرفتند. تیمارهای آزمایشی شامل تیمار شاهد (بدون افزودنی)، ۰۵ درصد فلفل قرمز، ۰۵ درصد فلفل سیاه و ۱ درصد مخلوط فلفل سیاه و قرمز بود. در روز ۴۲ یک پرنده انتخاب خونگیری و کشتار شد و صفات لاشه مورد بررسی قرار گرفتند. نتیجه آزمایش نشان داد استفاده از فلفل قرمز در دوره آغازین به طور معنی داری مقدار خوراک مصرفی و افزایش وزن را افزایش داد. در دوره رشد و کل دوره تیمارها تاثیری بر صفات عملکرد نداشتند. استفاده از فلفل سیاه موجب افزایش معنی داری درصد وزن ران شد. هم چنین فلفل قرمز درصد وزن سنگدان را افزایش داد. استفاده از فلفل قرمز، سیاه و مخلوط این دو اثر معنی داری بر گلوکز، کلسترول، تری گلیسرید، HDL، SGOT و SGPT پلاسمای جوجه های گوشتی نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.