مقاله ارزیابی خصوصیات مورفولوژیک، اجزای عملکرد و پروتئین دانه در ارتباط با عملکرد ژنوتیپ های عدس Lens culinaris تحت شرایط دیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی خصوصیات مورفولوژیک، اجزای عملکرد و پروتئین دانه در ارتباط با عملکرد ژنوتیپ های عدس Lens culinaris تحت شرایط دیم دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات مورفولوژیک، اجزای عملکرد و پروتئین دانه در ارتباط با عملکرد ژنوتیپ های عدس Lens culinaris تحت شرایط دیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات مورفولوژیک، اجزای عملکرد و پروتئین دانه در ارتباط با عملکرد ژنوتیپ های عدس Lens culinaris تحت شرایط دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات مورفولوژیک، اجزای عملکرد و پروتئین دانه در ارتباط با عملکرد ژنوتیپ های عدس Lens culinaris تحت شرایط دیم :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
این مطالعه با هدف ارزیابی صفات مختلف زراعی ژنوتیپ های عدس ) ۴۸ ژنوتیپ به همراه یک رقم شاهد محلی ( طی بهار۱۵۸۶ در قالب طرح لاتیس ساده با دو تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران )ایستگاه تحقیقاتی کوهین(واقع در ۴۰ کیلومتری غرب قزوین صورت گرفت.نتایج تجزیه واریانس و مقایسه میانگین نشان داد که بین لاینها از نظر صفات تعداد روز تا گلدهی، تعداد روز تا پر شدن دانه، وزن صد دانه، تعداد غلاف در بوته، عملکرد دانه، درصد سبز شدن دانه و درصدپروتئین در سطح احتمال ۱% و صفات تعداد غلاف در شاخه فرعی و ارتفاع بوته در سطح احتمال ۳% اختلاف معنی داری وجوددارد، و بین صفات وزن صد دانه، تعداد غلاف در بوته، تعداد غلاف در شاخه فرعی، ارتفاع بوته، روز تا پر شدن دانه، تعداد شاخه های فرعی اولیه با عملکرد همبستگی مثبت و معنی داری وجود داشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.