مقاله جستاری بر حکمت نظری مطرح در زمینه ماهیت معماری اسلامی تاملی بر جایگاه علم کلام و متکلمان در این عرصه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جستاری بر حکمت نظری مطرح در زمینه ماهیت معماری اسلامی تاملی بر جایگاه علم کلام و متکلمان در این عرصه دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جستاری بر حکمت نظری مطرح در زمینه ماهیت معماری اسلامی تاملی بر جایگاه علم کلام و متکلمان در این عرصه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جستاری بر حکمت نظری مطرح در زمینه ماهیت معماری اسلامی تاملی بر جایگاه علم کلام و متکلمان در این عرصه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جستاری بر حکمت نظری مطرح در زمینه ماهیت معماری اسلامی تاملی بر جایگاه علم کلام و متکلمان در این عرصه :

تعداد صفحات:۲۵
چکیده:
معماری اسلامی اصطلاحی است که در میان صاحب نظران معماری و در بسیاری از مقاله ها، کتاب ها، بحث های مطرح شده در مدارس معماری، موضوعات مطرح شده در گفت و گوها و همایش های مربوط به معماری و امثال آن ها به کار می رود .امابا رجوع به منابع در دسترس در این زمینه متوجه می شویم که برای آن مفاهیم گوناگونی مطرح و پی ریزی شده است. این آشفتگی در مباحث نظری به طرزی تاسف بار در حوزه عملی معماری نیز جامه عمل پوشیده است. تاکنون دیدگاه های متعددی در منابع و ادبیات معماری اسلامی در خصوص وضعیت رشد و توسعه آن در ایران معاصر مطرح شده است. عده ای بااستناد به عدم تولید نظریه در این رشته، تاکید دارند که معماری اسلامی در ایران فاقد رشد و گسترش مطلوب بوده و متناسب با نیازها و شرایط کنونی جامعه ایران توسعه نیافته است. عده ای نیز با اشاره به حجم تولیدات علمی و عملی در این رشته، وضعیت رشد آن را مطلوب ارزیابی کرده و چشم انداز روشنی را برای آینده آن ترسیم می کنند. دلایل و عواملمتعددی ممکن است در تبیین این موضوع قابل بررسی و تحلیل باشند. نوشتار حاضر درصدد است با تشریح تعاریف و دیدگاههای مطرح در زمینه چیستی معماری اسلامی نشان دهد مناقشه در ماهیت هنر و معماری اسلامی و ایجاد تشکیک و تردید در مبانی نظری آن همچون اختلاف نظر در منشاء این هنر که برخی آن را به اندیشه های اشعری، برخی معتزله، برخی تقلید فرم و صورت گرایانه از هنرهای همسایه و برخی نیز به مسائل نژادی نسبت می دهند و نیز سنت گرایانی که به حضور ایده های باطن گرای شیعی در فرم پذیری هنر و معماری اسلامی معتقدند ناشی از فقدان نظریه در این عرصه بوده و در ادامه با معرفی علم کلام در حوزه تفکر اسلامی؛ به نقش موثر و سازنده آن در زمینه نظریه پردازی معماری اسلامی بپردازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.