مقاله تأثیر استفاده از پری بیوتیک در جیره بر پاسخ ایمنی هومورال جوجه های گوشتی کاب ۵


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر استفاده از پری بیوتیک در جیره بر پاسخ ایمنی هومورال جوجه های گوشتی کاب ۵ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر استفاده از پری بیوتیک در جیره بر پاسخ ایمنی هومورال جوجه های گوشتی کاب ۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر استفاده از پری بیوتیک در جیره بر پاسخ ایمنی هومورال جوجه های گوشتی کاب ۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر استفاده از پری بیوتیک در جیره بر پاسخ ایمنی هومورال جوجه های گوشتی کاب ۵ :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر استفاده از سطوح مختلف پری بیوتیک تکنوموس بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی کاب۵۰۰ آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۲۴۰ قطعه جوجه یکروزه در ۴ تیمار و ۳ تکرار به مدت ۴۵ روز انجام شد. تیمار های آزمایشی شامل تیمار شاهد (بدون افزودنی)، ۰/۰۵، ۰/۱ و ۰/۱۵ درصد پر یبیوتیک در جیره غذایی بودند. برای تعیین اثر پری بیوتیک بر پاسخ ایمنی همورال جوجه های گوشتی، اندازه گیری میزان تیتر آنتی بادی در رزوهای ۲۲ و ۴۵ آزمایش انجام شد. نتایج نشان داد بیشترین میزان تیتر آنتی بادی در روزهای ۲۲ و ۴۵ روزگی در تیما رهای حاوی پری بیوتیک در سطح ۰/۱۵ و ۰/۱ درصد مشاهده شد و با مصرف تیمار شاهد کمترین تیتر آنتی بادی حاصل شد. در کل نتایج تحقیق نشان داد استفاده از پری بیوتیک تکنوموس به ویژه در سطح ۰/۱۵ درصد نسبت به گروه شاهد در سنین ۲۲ و ۴۵ روزگی بیشترین تولید آنتی بادی را موجب شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.