مقاله تأثیر قارچ مایکوریزا آربسکولار و باکتری برادی ریزوبیوم ژاپونیکوم در سطوح مختلف کود فسفره بر تعداد، وزن تر و وزن خشک گره های تثبی تکننده ازت در ریشه گیاه سویا رقم کتول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر قارچ مایکوریزا آربسکولار و باکتری برادی ریزوبیوم ژاپونیکوم در سطوح مختلف کود فسفره بر تعداد، وزن تر و وزن خشک گره های تثبی تکننده ازت در ریشه گیاه سویا رقم کتول دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر قارچ مایکوریزا آربسکولار و باکتری برادی ریزوبیوم ژاپونیکوم در سطوح مختلف کود فسفره بر تعداد، وزن تر و وزن خشک گره های تثبی تکننده ازت در ریشه گیاه سویا رقم کتول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر قارچ مایکوریزا آربسکولار و باکتری برادی ریزوبیوم ژاپونیکوم در سطوح مختلف کود فسفره بر تعداد، وزن تر و وزن خشک گره های تثبی تکننده ازت در ریشه گیاه سویا رقم کتول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر قارچ مایکوریزا آربسکولار و باکتری برادی ریزوبیوم ژاپونیکوم در سطوح مختلف کود فسفره بر تعداد، وزن تر و وزن خشک گره های تثبی تکننده ازت در ریشه گیاه سویا رقم کتول :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
امروزه با توجه به استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی که علاوه بر تخریب خاک سبب کاهش کیفیدت محصولات کشاورزی شده است، کاربرد میکروارگانیزم های مفید خاک کمک مؤثری در جهت کاهش این اثرات مخرب و افزایش عملکرد گیاهان زراعی بویژه در شرایط نامساعد محیطی به شمار می رود. یکی از عمده ترین محصولات زراعی در ایران سویا است که با توجه به ضرورت تولید روغن های خوراکی در داخل کشور از اهمیت کمی و کیفی ویژهای برخوردار می باشد. این تحقیق در تابستان سال ۱۳۹۱ با هدف بررسی اثرات قارچ مایکوریزا و باکتری برادیریزوبیوم ژاپونیکوم بر روی تعداد و وزن گره های تثبیت کننده ازت در ریشه گیاه سویا رقم کتول در مزرعه ایستگاه تحقیقات کشاورزی گرگان انجام گردید. به این منظور بصورت کرت های دو بار خرد شده در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی سه سطح مدایکوریزا ( ۰، Glomus intraradices، Glomus mosseae )، دو سطح استفاده و عدم استفاده از باکتری و سه سطح فسفر خالص( ۰،۱۳۲،۲۶۴گرم در مترمربع) در سه تکرار مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج نشان داد که اثر هر یک از تیمارهای مایکوریزا، باکتری و فسفر و اثرات متقابل آنها بر روی تعداد، وزن تر و وزن خشک گره های تثبیدت ازت در ریشه سویا معنی دار بود. بین سطوح مختلف کلیه تیمارها نیز در تمام صفات گره تفاوت معنی داری مشاهده گردید مگر در تعداد گره که اختلاف بین دو گونه مایکوریزا و دو سطح فسفر بکار برده شده معنی دار نبود. بطدورکلی می توان نتیجه گرفت که کاربرد توأم باکتری و مایکوریزا از طریق تشدید اثرات یکدیگر و افزایش تعداد و بویژه وزن گره های سالم و مؤثر منجر به افزایش تثبیت ازت، جذب فسفر و سایر عناصر و در نهایت افزایش عملکرد گیاه و کداهش مصرف کودهای شدیمیایی سنتتیک خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.