مقاله شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس مورد در منطقه پاوه از استان کرمانشاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس مورد در منطقه پاوه از استان کرمانشاه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس مورد در منطقه پاوه از استان کرمانشاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس مورد در منطقه پاوه از استان کرمانشاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس مورد در منطقه پاوه از استان کرمانشاه :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور مطالعه نوع و درصد اجزاء اسانس برگ های درختچه مورد در شهرستان پاوه از استان کرمانشاه، برگهای این گیاه در رویشگاه بومی آن در این شهرستان جمع آوری گردید. پس از خشک کردن در سایه، اسانس گیری از آنها به روش تقطیر با آب و به وسیله کلونجر انجام گرفت. شناسایی ترکیبات موجود در اسانس به و سیله کروماتوگراف گازی و کروماتوگراف گازی متصل به طیف سنج جرمی انجام گردید. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که مهمترین ترکیبات اسانس مورد در این منطقه آلفاپینن، ۱و ۸ سینول، لیمونن، لینالول، آلفا ترپنیول، لینالیل استات و ژرانیل استات می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.