مقاله بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی میوه برخی ژنوتیپ های انتخابی سیب در دوره انبارمانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی میوه برخی ژنوتیپ های انتخابی سیب در دوره انبارمانی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی میوه برخی ژنوتیپ های انتخابی سیب در دوره انبارمانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی میوه برخی ژنوتیپ های انتخابی سیب در دوره انبارمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی میوه برخی ژنوتیپ های انتخابی سیب در دوره انبارمانی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
سیب در ایران با سطح زیر کشت ۲۲۸هزار هکتار مهمترین میوه دانه دار است که حفظ کیفیت میوه در طی مدت انبار مانی بسیار مهم است. در این پژوهش انبار مانی چهار ژنوتیپ انتخابی GO-N3 ، KH-1 ، H1-SH ، M- N8 ا ز میان ۱۵ ژنوتیپ امید بخش سیب بومی در چهار تیمار زمانی (شاهد زمان برداشت و سه تیمار به فاصله ۲۰ روز) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در این آزمایش صفات وزن میوه، سفتی بافت، مواد جامد محلول ( TSS )، اسیدیته قابل تیتراسیون ( TA )، ویتامین C و pH در قالب طرح فاکتوریل بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی انجام گردید. نتایج تجزیه واریانس اختلاف معنی داری را بین تیمارها و ژنوتیپ ها در سطح یک درصد نشان داد. مقایسه میانگین نشان داد که بیشترین و کمترین سفتی بافت به ترتیب مربوط به ژنوتیپ های KH-1 ( Kg/cm4/06 ) و GO-N3 ( Kg/cm2/90 ( بود. بیشترین کاهش وزن در انبار را ژنوتیپ GO-N3 1 با میانگین کاهش وزن ۴/۸۷ درصد داشت، در حالیکه ژنوتیپ M-N8 با میانگین ۲/۸۴ درصد کاهش وزن برخوردار بود. کمترین و بیشترین میزان TSS به ترتیب مربوط به ژنوتیپ های H1-SH و M-N8 با میانگین ۱۰/۴۵ و ۱۳/۵۰بود. نتایج این تحقیق نشان داد که، بهترین ژنوتیپ M-N8 از نظر حفظ کیفیت در طول مدت انبارمانی و محتوای ویتامین ث بالا(۳۰،۹۴واحد) بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.