مقاله مطالعه تاثیر انواع پرایمینگ بر عملکرد لوبیا قرمز رقم گلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تاثیر انواع پرایمینگ بر عملکرد لوبیا قرمز رقم گلی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تاثیر انواع پرایمینگ بر عملکرد لوبیا قرمز رقم گلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تاثیر انواع پرایمینگ بر عملکرد لوبیا قرمز رقم گلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تاثیر انواع پرایمینگ بر عملکرد لوبیا قرمز رقم گلی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
کاشت بذر با کیفیت با درصد جوانه زنی بالا در کشاورزی به خصوص در سیستم های صنعتی و مکانیزه مهم است. به منظوربررسی اثر پرایمینگ بر کیفیت بذر لوبیا قرمز این آزمایش در سال ۱۵۳۰ در ایران در شهر اراک انجام شد. آزمایش در قالب طرحبلوک های کامل تصادفی با سه تکرار و دو عامل انجام شده است . فاکتور اول پرایمینگ مقدماتی بود که شامل هیدروپرایمینگ به مدت ۱۴ ساعت روی بذر لوبیا و به مدت ۵ روز خشک کردن آن و فاکتور دوم پرایمینگ تکمیلی به مدت ۱۴ ساعت که شامل۳AG ، KCl ، ۴PO2KH ، Control ، ۲CaCl ، O22H و سپس خشک کردن آن به مدت ۵ روز بود. بررسی نتایج نشان دادپرایمینگ مقدماتی اثر قابل توجهی در هیچ یک از صفات اندازه گیری شده نداشت و پرایمینگ تکمیلی تاثیر قابل توجهی روی وزن خشک بوته عملکرد در هکتار وزن صد دانه و تعداد غلاف داشت واثر متقابل تنها روی وزن صد داته اثر معنی دار داشتبیشترین وزن بوته خشک و بیشترین عملکرد در پرایمینگ مقدماتی با آب و سپس خشک شدن و پرایمینگ تکمیلی با جیبرلیکاسید به دست آمد و کمترین وزن خشک بوته و عملکرد در هکتار در پرایمینگ مقدماتی با آب و خشک شدن و سپس پرایمینگ تکمیلی با آب به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.