مقاله مطالعه عملکرد و اجزا عملکرد لاین های لوبیا چیتی در استان زنجان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه عملکرد و اجزا عملکرد لاین های لوبیا چیتی در استان زنجان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه عملکرد و اجزا عملکرد لاین های لوبیا چیتی در استان زنجان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه عملکرد و اجزا عملکرد لاین های لوبیا چیتی در استان زنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه عملکرد و اجزا عملکرد لاین های لوبیا چیتی در استان زنجان :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
دانه لوبیا با داشتن ۱۸ ۵۲ درصد پروتئین از منابع مهم تأمین پروتئین است. متخصصین اصلاح نباتات مدتهاست روی عملکرد به – عنوان معیار اصلی انتخاب تکیه دارند. در این طرح تحقیقاتی تعداد ۶ لاین محلی لوبیا چیتی حاصل از آزمایش سال های ۱۵۸۲۱۵۸۰ که دارای صفات مطلوب زراعی بوده، به همراه ۵ لاین محلی امیدبخش دیگر از استان زنجان و شاهدهای رقم محلی خمین ولاین G14088 ، جمعاً ۱۱ تیمار در یک طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۵ تکرار در ایستگاه تحقیقات زنجان مورد بررسی قرار گرفتند. هنگام برداشت اجزاء عملکرد شامل تعداد بذر در نیام، تعداد نیام در بوته و وزن صد دانه تعیین و سپس هر کرت جداگانهبرداشت و توزین گردید. جهت انجام تجزیه آماری از نرم افزار SAS استفاده گردید. نتایج نشان داد که در سال اول و دوم بین وزن صد دانه لاینهای لوبیا اختلاف معنیداری در سطح ۱% وجود دارد. بیشترین وزن صد دانه را در سال اول لاین E7 با۴۴/۳گرم و کمترین وزن صد دانه لاینE28 با۳۹/۶ گرم داشتند. در سال دوم بیشترین وزن صد دانه را لاینZ3با۵۱/۸گرم وکمترین وزن صددانه را لاین E9 با ۴۵/۹گرم داشت. در هر دو سال از لحاظ آماری اختلاف معنیداری بین تعداد غلاف در بوته، تعداد دانه در غلاف و عملکرد در بین تیمارهای آزمایشی مشاهده نشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.