مقاله بررسی و شناسایی قارچ های بومی تولید کننده آنزیم فیتاز از خاک مناطق مختلف استان البرز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و شناسایی قارچ های بومی تولید کننده آنزیم فیتاز از خاک مناطق مختلف استان البرز دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و شناسایی قارچ های بومی تولید کننده آنزیم فیتاز از خاک مناطق مختلف استان البرز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و شناسایی قارچ های بومی تولید کننده آنزیم فیتاز از خاک مناطق مختلف استان البرز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و شناسایی قارچ های بومی تولید کننده آنزیم فیتاز از خاک مناطق مختلف استان البرز :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
امروزه آنزیمها به عنوان جزو لاینفکی در سیستمهای تغذیه ای مطرح می باشند. یکی از این آنزیمها فیتاز می باشد که با هضم اسید فایتیک موجب می شود که مواد غیر قابل جذب در دسترس دام قرار گیرد. با توجه به نقش بسیار با اهمیت ذرت در جیره غذایی طیور و وجود نزدیک به ۸۱ درصد فسفر فیتاتی غیر قابل جذب در آن، شناسایی موجودات تولید کننده این آنزیم بسیار ضروری به نظر می رسد. منابع میکروبی و به خصوص قارچها از بهترین منابعتولید این آنزیم هستند. در این پژوهش قارچهای تولید کننده فیتاز از ۴ نمونه خاکهای مناطق مختلف استان البرز جدا سازی شد. تک کلونی های قارچ درمحیط کشت اختصاصی شناسایی فیتاز (PSM) کشت و پس از رنگ آمیزی با محلول کلرید کبالت و آمنیوم مولیبدات و آمنیوم وانادات بر اساس توانایی ایجاد منطقه شفاف جداسازی شد. بر اساس توانایی ومقدار تولید آنزیم سه نمونه از گونه ها انتخاب و خصوصیات مورفولوژیکی سویه های قارچی با استفاده از میکروسکوپ نوری مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس خصوصیات مورفولوژیکی قارچ های شناسایی شده A، C به خانواده آسپرژیلوس تعلق داشتند. اندازه گیری میزان رشد و توانایی ایجاد منطقه شفاف در دما های ۱۵ تا ۴۵ و در pH های ۴ تا ۸ انجام و بهینه دما برای حدکثر فعالیت آنزیمی ۳۱ درجه و pH 5/5 بیشترین میزان رشد هاله را نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.