مقاله بررسی اثر پارامترهای شدت جریان خوراک و میزان جاذب در خشک کردن حلالهای آلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر پارامترهای شدت جریان خوراک و میزان جاذب در خشک کردن حلالهای آلی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر پارامترهای شدت جریان خوراک و میزان جاذب در خشک کردن حلالهای آلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر پارامترهای شدت جریان خوراک و میزان جاذب در خشک کردن حلالهای آلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر پارامترهای شدت جریان خوراک و میزان جاذب در خشک کردن حلالهای آلی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
خشک کردن یا زدودن آب حلال از حلالهای آلی از اهمیت ویژه ای در صنعت و تحقیقات برخوردار است. عموماً وجود آب در حلالهای آلی، هر چند به میزان کم، باعث بروز مشکلات جدی در کاربرد آنهامیشود. فرآیند اصلی در این کار تقطیرهای ساده یا ویژه میباشد. اما در بسیاری از مواقع حذف مقادیر کم باقیمانده آب بژه کمژک تقطیر امکانپذیر نیست و در برخی مواقع وجود نقاط آزئوتروپ این کار راغیرممکن خواهد ساخت. در این تحقیق هدف اصلی حذف مقادیر باقیمانده آب در حلال قطبی اتانول که دارای نقطژه آزئوتروپ می – باشد، بود. در این پژوهش با به کار بردن روش جذب سطحی خشژککردن اتانول توسط جاذب زئولیت ۳A مورد بررسی قرار گرفت . در این تحقیق اثر پارامترهژای شژدت جریژان خوراک و میزان جاذب بررسی شد. نتایج نشان داد که با کاهش شدت جریان خوراک، نقطهشکست منحنی جذب به صورت قابل توجهی در زمانهای بیشتری اتفاق افتاده است و این نکتهی مثبتی میباشد. تقریباً می توان یک ارتباط خطی بین شدت جریان خوراک زمان شکست منحنی مشاهدهنمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.