مقاله بررسی اثر فشار، غلظت و pH خوراک بر جداسازی بیسفنل آ از محلول آبی با استفاده از غشای اسمزمعکوس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر فشار، غلظت و pH خوراک بر جداسازی بیسفنل آ از محلول آبی با استفاده از غشای اسمزمعکوس دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر فشار، غلظت و pH خوراک بر جداسازی بیسفنل آ از محلول آبی با استفاده از غشای اسمزمعکوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر فشار، غلظت و pH خوراک بر جداسازی بیسفنل آ از محلول آبی با استفاده از غشای اسمزمعکوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر فشار، غلظت و pH خوراک بر جداسازی بیسفنل آ از محلول آبی با استفاده از غشای اسمزمعکوس :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این کار جداسازی بیسفنل آ از محلول آبی با استفاده از یک غشای اسمز معکوس فشار پایین (TW30-1812-100) مورد بررسی قرار گرفته است. در این کار بررسی اثر سه پارامتر عملیاتی فشار،غلظت و pH خوراک در جداسازی بیسفنل آ مد نظر است. نتایج حاصله نشان دادند که بیشترین درصد جداسازی در فشار۴۰۸/۱کیلوپاسکال، غلظت ۰۰ میلی گرم بر لیتر و در ph8وبمیزان ۸۷درصد رخ داده است. در مورد اثر فشار خوراک بر پس زنی این ترکیب درصد پس زنی همواره با افزایش فشار افزایش یافته ولی در مورد pH خوراک روندی غیر یکسان دیده شده است. افزایش غلظت خوراک نیز موجب کاهش درصد پس زنی شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.