مقاله بررسی افزودن جی -بایند (آلومینوسیلیکات فعال شده) بر قابلیت هضم انرژی در دوره آغازین جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی افزودن جی -بایند (آلومینوسیلیکات فعال شده) بر قابلیت هضم انرژی در دوره آغازین جوجه های گوشتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی افزودن جی -بایند (آلومینوسیلیکات فعال شده) بر قابلیت هضم انرژی در دوره آغازین جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی افزودن جی -بایند (آلومینوسیلیکات فعال شده) بر قابلیت هضم انرژی در دوره آغازین جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی افزودن جی -بایند (آلومینوسیلیکات فعال شده) بر قابلیت هضم انرژی در دوره آغازین جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف از این بررسی ارزیابی اثر جی- بایند (آلومینوسیلیکات فعال شده) برقابلیت هضم در جوجه های گوشتی در دوره آغازین بود. این آزمایش با ۹۶۰ قطعه جوجه گوشتی سویه راس در قالب طرح کاملا تصادفی و آزمایش فاکتوریل شامل ۱۲ تیمار و ۴ تکرار برای هر تیمار انجام شد. فاکتور اول شامل ۴ سطح جی- بایند در جیره (۰، ۱، ۲ و ۳ درصد) و فاکتور دوم شامل ۳ سطح انرژی نسبت به استاندارد NRC (1994) ا (سطح استاندارد، ۱۰+درصد بیشتر و ۱۰- درصد کمتر از سطح استاندارد) به مدت ۲۱ روز انجام شد. برای اندازه گیری میزان انرژی قابل متابولیسم با استفاده از محتویات ایلئوم با روش نشانگر اکسید کروم در سن ۲۱ روزگی از هر تکرار دو جوجه و جمعاً تعداد ۸ جوجه برای هر تیمار آزمایشی در نظر گرفته شد. نتایج بدست آمده نشان داد انرژی قابل متابولیسم ظاهری وحقیقی در دوره های آغازین نسبت به تیمارهای شاهد بهبود می یابد. به نحوی که تیمار ۱۰ + درصد سطح انرژی و ۲ درصد جی- بایند نتایج بهتری در قابلیت هضم انرژی نسبت به تیمارهای دیگر داشته تغییرات معنی داری را ایجاد می نماید . نتایج کل حاصل از این آزمایش نشان داد که استفاده از سطوح مختلف جی بایند در جیره بر قابلیت هضم انرژی در جوجه های گوشتی تاثیر معنیدار مثبت دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.