مقاله بررسی بیماری شانکر سیتوسپورایی هلو در استان مرکزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی بیماری شانکر سیتوسپورایی هلو در استان مرکزی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بیماری شانکر سیتوسپورایی هلو در استان مرکزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بیماری شانکر سیتوسپورایی هلو در استان مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بیماری شانکر سیتوسپورایی هلو در استان مرکزی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
هلو از محصولات مهم باغی در استان مرکزی می باشد و ضمن تامین نیاز استان، بخش عمده آن به سایر استان ها به ویژه تهران صادر می گردد. در سال های اخیر وقوع بیماری مخرب شانکر سییتوسپورایی هلو سبب زوال برخی باغات هلو و تهدیدی جدی برای این محصول گردیده است مرگ سرشاخه ها و شاخه های جوان از اولین علائم این بیماری است. برگها در قسمت بالای شانکر پژمرده شده، تغییر رنگ به سبز کم رنگ داده و چسبیده به شاخه باقی می مانند. این پژمردگی در اثر حمله عامل بیماری یه شاخه، و گسترش شانکر دور تا دور شاخه یا بیشتر محیط شاخه بوجود می آید. آشکارترین علائم بیرونی این بیماری، خروج صمغ کهربائی فراوان از محل شانکرجوان است. با مسن شدن صمغ به رنگ قهوه ای تیره در می آید. عامل بیماری به نهال ها تا درختان مسن حمله می کند. در طی سال های ۱۳۹۱-۱۳۸۹ از مناطق مختلف استان مرکزی و عمدتا در منطقه دشت شراء در شهرستان اراک از باغات هلو بازدید به عمل آمد و از درختان با علایم موصوف نمونه برداری شد. از نمونه های مزبور قارچ Cytospora روی محیط کشت PDA جدا سازی شد. نتایج نشان داد که بیماری شانکر به عنوان عامل اصلی زوال درختان هلو با عامل Cytospora leucostoma می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.