مقاله ارزیابی قدرت رقابتی گندم (.Triticum aestivum L) در مقابل علف هرز بروموس (.Bromus japonicas Thunb) در منطقه سیستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی قدرت رقابتی گندم (.Triticum aestivum L) در مقابل علف هرز بروموس (.Bromus japonicas Thunb) در منطقه سیستان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی قدرت رقابتی گندم (.Triticum aestivum L) در مقابل علف هرز بروموس (.Bromus japonicas Thunb) در منطقه سیستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی قدرت رقابتی گندم (.Triticum aestivum L) در مقابل علف هرز بروموس (.Bromus japonicas Thunb) در منطقه سیستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی قدرت رقابتی گندم (.Triticum aestivum L) در مقابل علف هرز بروموس (.Bromus japonicas Thunb) در منطقه سیستان :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور ارزیابی قدرت رقابتی گندم ( Triticum aestivum) در مقابل علف هرز بروموس (Bromus japonicus ) آزمایشی بر اساس روش سری های افزایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا شد. آزمایش دارای دو فاکتور شامل تراکم گندم در پنج سطح (۰، ۳۵۰، ۴۰۰، ۴۵۰ و ۵۰۰ بوته در متر مربع) و تراکم بروموس در چهار سطح (۰، ۱۰۰، ۲۰۰ و ۳۰۰ بوته در متر مربع) بود. زیست توده گندم و بروموس در دو مرحله (مرحله پنجه زنی گندم و رسیدگی کامل) و عملکرد دانه گندم محاسبه گردید. برای توصیف کاهش عملکرد ناشی از رقابت بروموس از معادله دو پارامتری کوزنس استفاده شد. نتایج نشان داد که با افزایش تراکم گندم عملکرد دانه گندم افزایش و زیست توده بروموس کاهش یافت. با افزایش تراکم بروموس از صفر به ۳۰۰ بوته در متر مربع خسارت به عملکرد گندم با تبعیت از تابع هایپربولیک کوزنس افزایش یافت. در تراکم های ۳۵۰، ۴۰۰، ۴۵۰ و ۵۰۰ بوته گندم در متر مربع به ازاء افزایش هر بوته بروموس به ترتیب ۰/۶۵، ۰/۴۵، ۰/۳۶ و ۰/۲۲ درصد از عملکرد دانه گندم کاسته شده است به طوری که کاهش عملکرد گندم در اثر رقابت بروموس در تراکم های بالای گندم به شدت کاهش نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.