مقاله اثر افزودن یک مخلوط تجاری حاوی مولتی آنزیم و پروبیوتیک به جیره غذایی و محدودیت انرژی و پروتئین بر عملکرد و ارگانهای داخلی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر افزودن یک مخلوط تجاری حاوی مولتی آنزیم و پروبیوتیک به جیره غذایی و محدودیت انرژی و پروتئین بر عملکرد و ارگانهای داخلی جوجه های گوشتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر افزودن یک مخلوط تجاری حاوی مولتی آنزیم و پروبیوتیک به جیره غذایی و محدودیت انرژی و پروتئین بر عملکرد و ارگانهای داخلی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر افزودن یک مخلوط تجاری حاوی مولتی آنزیم و پروبیوتیک به جیره غذایی و محدودیت انرژی و پروتئین بر عملکرد و ارگانهای داخلی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر افزودن یک مخلوط تجاری حاوی مولتی آنزیم و پروبیوتیک به جیره غذایی و محدودیت انرژی و پروتئین بر عملکرد و ارگانهای داخلی جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
هدف از این مطالعه بررسی اثر افزودن یک مخلوط تجاری حاوی پروبیوتیک (انتروکوکوس فاسیوم، لاکتوباسیلوس اسیدوفولوس، لاکتوباسیلوس پلانتروم، لاکتوباسیلوس کازئی، باسیلوس لیشنی فورمیس، باسیلوس سابتیلوس ، آسپرژیلوس اوریزا ) و مولتی آنزیم (پروتئاز، آمیلاز، سلولاز، لیپاز، پکتیناز) به جیره جوجه های گوشتی با محدودیت انرژی و پروتئین متفاوت بود. تیمارها در قالب آزمایش فاکتوریل ۳×۳ شامل سه سطح از مخلوط افزودنی(۱،۰ و ۲ کیلوگرم در تن توصیه شده) و سه سطح محدودیت انرژی و پروتئین ۵و۲/۰و۵درصد زیر احتیاجات غذایی)پیشنهاد شدند. ۳۶۰ قطعه جوجه گوشتی کاب- ۵۰۰ یک روزه (از هردوجنس) به ۹ گروه تیماری با ۴ تکرار و ۱۰ پرنده/تکرار تقسیم شدند. جوجه ها با جیره یکسان تا ۲۱ روزگی و پس از آن تا ۴۲ روزگی با جیره های آزمایشی تغذیه شدند. نتایج نشان داد افزایش وزن زنده جوجه های گوشتی به طور معنی داری بوسیله مخلوط افزودنی و محدودیت خوراک تحت تاثیر قرار گرفتند. مصرف خوراک به طور معنی داری بوسیله تیمار ها تغییر نکرده است. هیچ تفاوت معنی داری در ضریب تبدیل غذایی (FCR) مشاهده نشد. وزن چربی بطنی به طور معنی داری تحت تأثیر قرار گرفت (p<0/05)هیچ تفاوت معنی داری بر وزن طحال و بورس فابریسیوس مشاهد نشد. به طور کلی،افزودن مخلوط درجیره غذایی بهبود جزئی در عملکرد جوجه های گوشتی نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.