مقاله اثرات آنتیاکسیدانی سطوح مختلف ویتامین C بر عملکرد جوجه های بلدرچین تغذیه شده با روغن کلزای پراکسید شده در دفعات مختلف حرارت دادن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات آنتیاکسیدانی سطوح مختلف ویتامین C بر عملکرد جوجه های بلدرچین تغذیه شده با روغن کلزای پراکسید شده در دفعات مختلف حرارت دادن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات آنتیاکسیدانی سطوح مختلف ویتامین C بر عملکرد جوجه های بلدرچین تغذیه شده با روغن کلزای پراکسید شده در دفعات مختلف حرارت دادن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات آنتیاکسیدانی سطوح مختلف ویتامین C بر عملکرد جوجه های بلدرچین تغذیه شده با روغن کلزای پراکسید شده در دفعات مختلف حرارت دادن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات آنتیاکسیدانی سطوح مختلف ویتامین C بر عملکرد جوجه های بلدرچین تغذیه شده با روغن کلزای پراکسید شده در دفعات مختلف حرارت دادن :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در آزمایشی اثر تغذیه روغن گیاهی کلزا حرارت داده شده به همراه ویتامینCبر عملکرد بلدرچینهای ژاپنی بررسی شد.تعداد ۳۵۵ قطعه جوجه بلدرچین ژاپنی در سن ۷۷ روزگی در یک آزمایرش فاکتوریرل بر پایه طرح کاملا تصادفی در پنج سطح )صفر،* ۲و۲**و۴**درصد(، سه سطح ویتامینC صفر، ۷۵۵ و ۱۵۵ میلیگرم در کیلوگرم جیره( شامل ۷۰ تیمار و سه تکرار و ۱۵ بلدرچین در هر قفس با جیرههای آزمایشی بر پایه ذرت و کنجاله سویا به مدت ۸۰ روز تغذیه شدند. در این مطالعه،شاخصهای عملکرد شامل خوراک مصرفی، افزایش وزن بدن و ضریب تبدیل غذایی مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج حاصله نشان داد که استفاده از سطوح مختلف روغن و ویتامینCبه صورت حرارت دیده اثرات معنیداری بر افزایش وزن بدن، خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی دارد P>0/05خوراک مصرفی ۸۰ روزگی تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت و همچنین گروه آزمایشی حاوی دو درصد روغن یک بار حرارت داده شده و بدون ویتامینCبیشترین افزایش وزن بدن۶/۳۰گرم( و گروه آزمایشی حاوی دو درصد روغن با یک بار حرارت و ۷۵۵ میلیگرم در کیلوگرم ویتامینCبهترین ضریب تبدیل غذایی را دارا بودند. در نتیجه استفاده از ویتامینC در خوراکهای حاوی ۱ درصد روغن حرارت داده شده منجر به بهبود شاخصهای عملکرد بلدرچینها میشود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.