مقاله اثرات پرتوتابی بیم الکترون بر قابلیت هضم و روند تجزیه پذیری کنجاله زیتون در شکمبه گوسفند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات پرتوتابی بیم الکترون بر قابلیت هضم و روند تجزیه پذیری کنجاله زیتون در شکمبه گوسفند دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات پرتوتابی بیم الکترون بر قابلیت هضم و روند تجزیه پذیری کنجاله زیتون در شکمبه گوسفند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات پرتوتابی بیم الکترون بر قابلیت هضم و روند تجزیه پذیری کنجاله زیتون در شکمبه گوسفند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات پرتوتابی بیم الکترون بر قابلیت هضم و روند تجزیه پذیری کنجاله زیتون در شکمبه گوسفند :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
با هدف مطالعه اثرات عمل آور یهای پرتوتابی بیم الکترون۲۰۰و۳۰۰و۴۰۰ کیلوگری( بر ترکیبات شیمیایی، تجزیه پذیری ماده خشک، پروتئین خام و الیاف نا محلول در شوینده خنثی و اسیدی کنجاله زیتون، پژوهش حاضر انجام شد. تجزیه پذیری ماده خشک، پروتئین خام، الیاف نا محلول در شوینده خنثی و اسیدی به روش کیسه های نایلونی اندازه گیری شد. مقدار ۸ گرم از هرنمونه مواد خوراکی عمل آوری نشده یا عمل آوری شده به مدت صفر،۲و۴و۸و۱۶و۲۴و۴۸و۷۲و۹۶ساعت درشکمبه سه راس گوسفند نر قزل قرار داده شد. فراسنجه های تجزیه پذیری با روش رگرسیون غیر خطی برآورد شد. عمل آور یهای مذکور اثرمعن یداری بر ماده خشک، پروتئین خام، چربی خام و خاکستر مواد خوراکی مورد مطالعه نداشتندP>005ولی سبب اهش الیاف نامحلول درشوینده خنیث و اسیدی ماده خوراکی موردمطالعه شدندP>0/05 پرتوتابی الکترون سبب افزایش قابلیت هضم و تجزیه پذیری مؤثر ماده خشک، پروتئین خام، الیاف نا محلول در شوینده خنثی و اسیدی کنجاله زیتون شد۰/۰۵ P> مقدار تجزیه پذیری موثر ماده خشک کنجاله زیتون پرتوتابی شده با دزهای ۲۰۰و۲۵۰و۳۰۰کیلوگری نسبت به شاهد به ترتیب۱۷/۵و۲۸/۱و۴۰/۱درصد افزایش یافت (P<0/05بر پایه یافته های این پژوهش پرتوتابی بیم الکترون در دزهای بیشتر از ۱۵۵ کیلوگری در بهبود ارزش غذائی کنجاله زیتون موثر بودند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.