مقاله بررسی امکان کاربرد گونه های شاخص علف های هرز و یونجه خودرو به عنوان گیاهان علوفه ای در باغات سیب منطقه فریمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان کاربرد گونه های شاخص علف های هرز و یونجه خودرو به عنوان گیاهان علوفه ای در باغات سیب منطقه فریمان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان کاربرد گونه های شاخص علف های هرز و یونجه خودرو به عنوان گیاهان علوفه ای در باغات سیب منطقه فریمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان کاربرد گونه های شاخص علف های هرز و یونجه خودرو به عنوان گیاهان علوفه ای در باغات سیب منطقه فریمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان کاربرد گونه های شاخص علف های هرز و یونجه خودرو به عنوان گیاهان علوفه ای در باغات سیب منطقه فریمان :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر مدیریت بر کیفیت علوفه علف های هرز و یونجه خودرو باغات سیب منطقه فریمان در استان خراسان رضوی تعداد ۴۸ باغ در طی سال ۱۳۸۸ مورد بررسی قرار گرفت. باغات براساس میزان نهاده مصرفی به ۳ دسته پرنهاده، متوسط نهاده و کم نهاده تقسیم بندی شدند. نمونه برداری بطور تصادفی با روش سیستماتیک و مطابق الگوی w و با استفاده از کادر ۰/۵ * ۰/۵ متر انجام شد. تراکم و درصد فراوانی علف های هرز به تفکیک گونه تعیین گردید. نتایج نشان داد که در بین گونه های مختلف گونه های دم روباهی، گاوچاق کن، شیرتیغک و یونجه جزء گونه های شاخص اند، لذا جهت بررسی فاکتورهای علوفه ای نظیر درصد ماده خشک، درصد فیبر خام، درصد پروتئین خام، درصد خاکستر و درصد چربی خام مناسبند. و در قالب آزمایشات آشیانه ای با طرح پایه کاملا تصادفی با یکدیگر مقایسه گردیدند. نتایج نشان داد که سیستم های مختلف مدیریتی به لحاظ میزان ماده خشک، درصد پروتئین خام و درصد فیبر خام گونه های مختلف در سطح ۰/۰۵ با یکدیگر تفاوت معنی داری داشتند هم چنین رابطه مثبتی بین آنها وجود داشت ولی در سایر خصوصیات علوفه ای مانند درصد چربی و درصد خاکستر با یکدیگر اختلاف معنی داری نداشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.