مقاله اثرات منابع اسیدچرب امگا– ۱ در جیرههای مرغ تخم گذار بر کیفیت غذایی تخم مرغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات منابع اسیدچرب امگا– ۱ در جیرههای مرغ تخم گذار بر کیفیت غذایی تخم مرغ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات منابع اسیدچرب امگا– ۱ در جیرههای مرغ تخم گذار بر کیفیت غذایی تخم مرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات منابع اسیدچرب امگا– ۱ در جیرههای مرغ تخم گذار بر کیفیت غذایی تخم مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات منابع اسیدچرب امگا– ۱ در جیرههای مرغ تخم گذار بر کیفیت غذایی تخم مرغ :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
دستکاری تغذیه ای جیره مرغ تخمگذار جهت گنجاندن اسید چرب امگا- ۸ ذخیره این مواد مغذی را در زرده تخم مرغ افزایش میدهد. تخم مرغ های غنی از اسیدچرب امگا- ۸ یک منبع غذایی جایگزینی جالبی برای افزایش مصرف، مصرف کنندگان از ایناسیدهای چرب سالم را پیشنهاد می کند. به هر حال، علاوه بر اطمینان از پروفیل اسیدچرب، حفظ فراسنجه های کیفیت تخم مرغ مفید است. مطالعه ۷، سطح درجه بندی شده روغن ماهی به مدت ۱ هفته در مرغهای تخم گذار تغذیه شد. سطح روغن ماهیمابین ۷۰ و ۸۵ گرم در کیلوگرم بیشترین محتوای اسید چرب امگا- ۸ را تولید کرد و سطوح ۷۰ گرم در کیلوگرم روغن ماهی ازلحاظ صفات کیفی قابل قبولتر بود. این سطح از روغن ماهی تولید تخم مرغ های قابل قبول از نظر پایداری در ذخیره همچون تخم مرغهای معمولی داشت. در مطالعه ۱ سطوح مختلفی از دانه کتان آسیاب شده و کامل برای ذخیره اسید لینولنیک مورداستفاده قرار گرفت. فرم دانه مورد استفاده موقع استفاده از ۷۰۵ گرم در کیلوگرم بر اسیدهای چرب امگا- ۸ تاثیر داشت. افزایش سطح دانه کتان و آسیاب کردن دانه کتان تاثیری بر افزایش سطح اسید دکوزاهگزاانوئیکDHA( نداشت. در مطالعه سوم جلبک دریایی غنی ازDHAبه عنوان مکمل امگا- ۸ مورد استفاده قرار گرفت. علی رغم پروفیلDHAمشابه جلبک دریایی برای ذخیرهDHAکارآتر از روغن ماهی برای ذخیره در زرده بود. این مطالعه پیشنهاد می کند که مکمل های اسید چرب امگا- ۸ متعددی برای تغذیه طیور وجود دارد و پروفیل اسید چرب محصول نهایی اساسا وابسته به مکمل تغذیه شده متغیر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.