مقاله بررسی اثرسطوح مختلف چیپس برفراسنجه های خونی بره های نر نژاد کردی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرسطوح مختلف چیپس برفراسنجه های خونی بره های نر نژاد کردی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرسطوح مختلف چیپس برفراسنجه های خونی بره های نر نژاد کردی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرسطوح مختلف چیپس برفراسنجه های خونی بره های نر نژاد کردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرسطوح مختلف چیپس برفراسنجه های خونی بره های نر نژاد کردی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
هدف از انجام این تحقیق بررسی و مقایسه سطوح مختلف چیپس بر فراسنجه های خونی با استفاده از ۷۶ راس بره نر نژاد کردیبا میانگین وزن۱/۶±۳۱/۸کیلوگرم و میانگین سن ۹۶±۵ روز در قالب طرح آزمایشی کاملا تصادفی با ۱ تیمار و ۱ تکرار متشکل از ۱ بره در هر تیمار بود ، تیمار های آزمایش شامل ۷- شاهد )جیره پایه( ۱و ۸و ۱ جیره پایه به اضافه سطوح ۰% و ۷۵ % و ۷۰%چیپس که جایگزین جو در جیره شد .نتایج این پژوهش با نتایج پژوهشگران مذکور از شباهت بسیار برخوردار بوده و نشان داد % که مصرف ضایعات چیپس )سیب زمینی( هیچ اثر ی بر فراسنجه های خونی بره نر کردی نداشته و سطح مصرف چیپس ۷۵ برای بره ها توصیه می شود و جایگزینی آن با جو اقتصادی و مقرون به صرفه است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.