مقاله بررسی تلقیح باکتریایی )لاکتوباسیلوس بوخنری( بر پایداری هوازی سیلاژ سیبزمینی و مقایسه آن با سیلاژ ذرت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تلقیح باکتریایی )لاکتوباسیلوس بوخنری( بر پایداری هوازی سیلاژ سیبزمینی و مقایسه آن با سیلاژ ذرت دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تلقیح باکتریایی )لاکتوباسیلوس بوخنری( بر پایداری هوازی سیلاژ سیبزمینی و مقایسه آن با سیلاژ ذرت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تلقیح باکتریایی )لاکتوباسیلوس بوخنری( بر پایداری هوازی سیلاژ سیبزمینی و مقایسه آن با سیلاژ ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تلقیح باکتریایی )لاکتوباسیلوس بوخنری( بر پایداری هوازی سیلاژ سیبزمینی و مقایسه آن با سیلاژ ذرت :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی اثر افزودن باکتری لاکتوباسیلوس بوخنری بر پایداری هوازی سیلاژ سیبزمینی+کاه خرد شده و مقایسه آن باسیلاژ ذرت، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۱ تیمار و ۱ تکرار انجام شد. تیمارها شامل ۷( سیلاژ سیب زمینی ) ۳۶ %( وکاه ) ۷۱ %( )شاهد(، ۱( سیلاژ شاهد به علاوه باکتری لاکتوباسیلوس بوخنری ، ۸( سریلاژ شراهد به علاوه ملاس ) ۰%( و باکتری لاکتوباسیلوس بوخنری، و ۱( سیلاژ ذرت علوفه ای بود. مواد خام در سیلوهای آزمایشگاهی با ظرفیت ۷۵ کیلوگرم ذخیره و برای مدت ۳۵ روز در دمای اتاق نگهداری گردید. به منظور ارزیابی پایداری هوازی سیلاژpHسیلاژ بلافاصله پس از باز شدن سیلو، وهمچنین به مدت ۰ روز متوالی پس از باز کردن ثبت گردید. به علاوه، غلظت نیتروژن آمونیاکی، اسید های چرب فرار و اسیدلاکتیک اندازه گیری شد. سیلاژ سیب زمینی+کاه در مقایسه با سیلاژ ذرت به طور معنی دار حاوی مقدارpHو غلظت نیتروژن آمونیاکی بالاتر، و غلظت کمتری از اسید لاکتیک، اسید استیک، اسید بوتیریک، اسید پروپیونیک و پایداری هوازی بود . تلقیح باکتری بههمراه ملاس به سیلاژ سیب زمینی+کاه باعث افزایش معنی دار غلظت اسید لاکتیک و اسید استیک، و کاهش pHو غلظت نیتروژن آمونیاکی شد. مقدار تغییراتpHطری ۰ روز پرس از باز شدن سیلو در تیمار حاوی باکتری و ملاس بطورمعنی داری کمتر بود. بر اساس نتایج به دست آمده، بهمنظور بهبود کیفیت تخمیر و افزایش پایداری هوازی سیلاژ سیب زمینی +کاه پس از باز شدن می توان از افزودنی باکتری لاکتوباسیلوس بوخنری بههمراه ملاس استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.