مقاله تأثیر اسانس گیاه دارویی آویشن بر قابلیت هضم و ماده آلی در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر اسانس گیاه دارویی آویشن بر قابلیت هضم و ماده آلی در شرایط آزمایشگاهی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر اسانس گیاه دارویی آویشن بر قابلیت هضم و ماده آلی در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر اسانس گیاه دارویی آویشن بر قابلیت هضم و ماده آلی در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر اسانس گیاه دارویی آویشن بر قابلیت هضم و ماده آلی در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر اسانس گونه های مختلف آویشن بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی در شرایط آزمایشگاهی، این گیاهان داروئی در مرحله رسیدگی از مناطق مختلف )شیراز، اسفراین، شاهرود و جنگل گلستان( جمع آوری شدند، سپس اسانسگیاهان انتخابی بوسیله دستگاه میکرویو استخراج شد. هشت ماکرولیتر اسانس به همراه هشت ماکرولیتر اتانول به ازاء هر گرم ماده خشک به ویال های شیشه ای حاوی ۰۵۵ میلی گرم جیره ی پایه اضافه شد. تیمار شاهد بدون اسانس و حاوی هشت ماکرولیتراتانول بود. مایع شکمبه بافری شده به نسبت ۱:۷ )مایع شکمبه: بافر( به ویال ها در پنج تکرار اضافه شد. ویال ها در حمام آب گرم با دمای۳۸/۶درجه سانتیگراد به مدت ۱۱ ساعت جهت انکوباسیون قرار داده شدند. نتایج نشان داد که بین تیمارهای موردمطالعه از نظر تاثیر برpHمحیط کشت اختلاف معنیداری وجود داردp>0/05 تیمارشاهدوتیماراسانس گونه اویشن شیرازی به ترتیب بیشترین و کمترینpH را داشتند. بین تیمارهای مورد مطالعه از نظرقابلیت هضم ماده خشک وماده الی اختلاف معنی داری وجود نداشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.