مقاله تعیین ارزش غذایی ضایعات سبزیجات و هویج با استفاده از روش تولیدگاز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین ارزش غذایی ضایعات سبزیجات و هویج با استفاده از روش تولیدگاز دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین ارزش غذایی ضایعات سبزیجات و هویج با استفاده از روش تولیدگاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ارزش غذایی ضایعات سبزیجات و هویج با استفاده از روش تولیدگاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین ارزش غذایی ضایعات سبزیجات و هویج با استفاده از روش تولیدگاز :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
به منظور تعیین ارزش غذایی غذایی ضایعات سبزی و هویج با استفاده از روش تولید گازgas test(تحقیق حاضر انجام شد. مقدار گاز تولیدی در زمان های۲و۴و۶و۸و۱۲و۱۶و۲۴و۳۶و۷۲ساعت اندازه گیری گردید. میزان گاز تولیدی ضایعات هویج در ۰۱ ساعت پس از انکوباسیون بیشتر از ضایعات سبزی بودP >0/05براساس نتایج این تحقیق، ضایعات حاصل از میدان میوه و تره بار از پتانسیل هضمی بالایی برخوردار هستند ومی توان آنها را به عنوان خوراک جایگزین در جیره ی نشخوارکنندگان مورد استفاده قرار داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.