مقاله شسوراخکاری اصطکاکی فلز مس، تعیین و بررسی تاثیر پارامترهای ورودی وفیکسچر عایق بر نیروی محوری وارد بر ابزار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شسوراخکاری اصطکاکی فلز مس، تعیین و بررسی تاثیر پارامترهای ورودی وفیکسچر عایق بر نیروی محوری وارد بر ابزار دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شسوراخکاری اصطکاکی فلز مس، تعیین و بررسی تاثیر پارامترهای ورودی وفیکسچر عایق بر نیروی محوری وارد بر ابزار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شسوراخکاری اصطکاکی فلز مس، تعیین و بررسی تاثیر پارامترهای ورودی وفیکسچر عایق بر نیروی محوری وارد بر ابزار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شسوراخکاری اصطکاکی فلز مس، تعیین و بررسی تاثیر پارامترهای ورودی وفیکسچر عایق بر نیروی محوری وارد بر ابزار :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
فرآیند سوراخکاری اصطکاکی یکی از فرآیندهای ماشینکاری خشک است که در آن از حرارت ایجاد شده در اثر اصطکاک بین ابزار و قطعه کار به منظور سوراخکاری قطعه کار استفاده میگردد. یکیاز پارامترهای موثر در نیروی مصرفی دستگاه، نیروی محوری وارد بر ابزار است. در این مطالعه، به منظور حداقل ساختن نیروی محوری وارد بر ابزار، از یک فیکسچر عایق حرارت برای اجرای فرایندسوراخکاری اصطکاکی استفاده شد و پارامترهای موثر بر نیروی محوری وارد بر ابزار شناسایی و مقادیر مناسب هرکدام تعیین شدند. روند تغییر نیروی محوری وارد بر ابزار و ترتیب اثر بخشی پارامترهایورودی به روی میانگین نیروی محوری مورد ارزیابی قرار گرفت. مطالعات انجام شده نشان داد که ماکزیمم نیروی محوری وارد بر ابزار در هنگام اجرای فرآیند سوراخکاری اصطکاکی در فیکسچر چوبی،۱ میلی متر از ابزار به داخل قطعه کار صورت میگیرد. علاوه بر این، اثربخش / پس از پیشروی حدود ۵ ترین و کم اثرترین پارامتر به روی میانگین نیروی محوری وارد بر ابزار به ترتیب زاویه اصطکاکی وزاویه مرکزی میباشند. منحنی تاثیرات پارامترها نشان داد که با افزایش زاویه اصطکاکی و زاویه مرکزی، میانگین نیروی محوری وارد بر ابزار روند صعودی را طی میکند. نمودارها حاکی از این مطلب بودند که، زمانی میانگین نیروی محوری حداقل میگردد که از ابزاری با زاویه مرکزی ۹۰ درجه، زاویه اصطکاکی ۳۰ درجه، نسبت ناحیه تماس اصطکاکی % ۵۰ ، نرخ پیشروی ۶۳ میلی متر بر دقیقه و سرعت اسپیندل ۲۰۰۰ دور بر دقیقه استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.