مقاله بررسی اثر ضد قارچی اسانسهای مرزه و پرتقال علیه عامل بیماری کپک خاکستریدر میوه کیوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ضد قارچی اسانسهای مرزه و پرتقال علیه عامل بیماری کپک خاکستریدر میوه کیوی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ضد قارچی اسانسهای مرزه و پرتقال علیه عامل بیماری کپک خاکستریدر میوه کیوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ضد قارچی اسانسهای مرزه و پرتقال علیه عامل بیماری کپک خاکستریدر میوه کیوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ضد قارچی اسانسهای مرزه و پرتقال علیه عامل بیماری کپک خاکستریدر میوه کیوی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
عوامل بیماریزای قارچی مسئول عمده ضایعات پس از برداشت میوه ها و سبزیجات می باشند. در سالهای اخیر، باقیمانده سموم در محصولات باغبانی، بویژه قارچکش های مورد استفاده در مرحله پس از برداشت، از نگرانی های بزرگ در صنعت باغبانی می باشد. مطالعات زیادی روی خواص ضد میکروبی ترکیبات فرار موجود در گیاهان صورت گرفته است. هم اکنون بسیاری از این گیاهان بعلت خواص ضد میکروبی و ضد قارچی شان شناخته شده اند. هدف از این پژوهش، بررسی فعالیت ضد قارچی اسانس های مرزه Satureja hortensis L و پرتقال (Citrus sinensis L.) علیه Botrytis cinerea عامل ایجاد کپک خاکستری در میوه کیوی بود. اسانسها در شرایط درون شیشه ای با دو روش مخلوط با محیط کشت (تماس مستقیم) و دیسک کاغذی (اثر بخار اسانس) در غلظتهای ۱۰، ۱۰۰، ۵۰۰ و ۱۰۰۰ میکرولیتر بر لیتر روی قارچ Botrytis cinerea تیمار شد. نتایج آزمایش نشان داد که اسانس مرزه اثر بازدارندگی بر رشد قارچ عامل بیماری کپک خاکستری در میوه کیوی را داشت. حداقل غلظت بازدارنده MIC اسانس مرزه ۱۰۰۰ میکرولیتر بر لیتر تعیین گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.