مقاله بررسی اثر کودهای آلی و زیستی PGPR بر کیفیت کلاله زعفران Crocus sativus L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر کودهای آلی و زیستی PGPR بر کیفیت کلاله زعفران Crocus sativus L) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر کودهای آلی و زیستی PGPR بر کیفیت کلاله زعفران Crocus sativus L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کودهای آلی و زیستی PGPR بر کیفیت کلاله زعفران Crocus sativus L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر کودهای آلی و زیستی PGPR بر کیفیت کلاله زعفران Crocus sativus L) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
جهت بررسی اثر کودهای ارگانیک و زیستی آزمایشی به قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. عوامل مورد بررسی شامل چهار تیمار مختلف کود ورمی کمپوست، کود زیستی حاوی باکتری های محرک رشد سودوموناس و باسیلوس ،(Plant Growth Promoting Rhizobacteria: PGPR) تلفیق ورمی کمپوست و کود زیستی و شاهد بدون کود بود. صفات کیفی کلاله از قبیل درصد کروسین، پیکروکروسین و سافرانال که به ترتیب عوامل مربوط به رنگ، طعم و عطر زعفران می باشند در عصاره کلاله با روش اسپکتروفتومتری اندازه گیری شد. کلیه این صفات به طور معنی داری تحت تاثیر کاربرد کودهای مختلف قرار گرفتند. کیفیت کلاله با مصرف کودهای آلی وزیستی به طورمعنی داری افزایش یافت. رنگ و عطر زعفران با کاربرد باکتری های محرک رشد به طور معنی داری افزایش یافت به طوری که بالاترین درصد کروسین و سافرانال در این تیمار به دست آمد (به ترتیب ۱۸ و ۱۰ درصد) اما طعم زعفران بیشتر تحت تاثیر ترکیب کود ارگانیک و زیستی قرار گرفت به طوری که درصد پیکروکروسین در کاربرد همزمان ورمی کمپوست و باکتری های محرک رشد به بیشترین سطح خود ( ۱۹ درصد) رسید در حالی که کاربرد تنهایی باکتری های محرک رشد اثر معکوسی بر این صفت گذاشتند و آن را به کمترین میزان ( ۱۳ درصد) رساندند. چنین به نظر می رسد که میزان ترکیبات کلاله زعفران در تعادل با یکدیگر قرار دارند به طوری که افزایش یکی منجر به کاهش دیگری می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.