مقاله بررسی اثر کودهای دامی و ورمی کمپوست برعملکرد سبزی خوراکی شوید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر کودهای دامی و ورمی کمپوست برعملکرد سبزی خوراکی شوید دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر کودهای دامی و ورمی کمپوست برعملکرد سبزی خوراکی شوید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کودهای دامی و ورمی کمپوست برعملکرد سبزی خوراکی شوید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر کودهای دامی و ورمی کمپوست برعملکرد سبزی خوراکی شوید :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در چند سال اخیرکشاورزی ارگانیک در جهان به سرعت رو به گسترش گذاشته است.نقش کشاورزی ارگانیک در کلیه ی مراحل تولید،فرآوری،توزیع و مصرف این است که سلامت زیست بوم و موجوداتزنده را از کوچکترین جاندار موجود در خاک تا جوامع انسانی،حفظ و تقویت کند.به ویژه هدف از کشاورزی ارگانیک،تولید غذای سالم ومغذی در جهت مراقبت از سلامت و رفاه انسان هاست.در سال۱۳۹۱ پروژه با هدف بررسی کودهای دامی و ورمی کمپوست بر روی تولید ارگانیک وسالم سبزی خوراکی شوید،تحت نظارت پارک علم و فناوری کرمانشاه اجرا گردید.این تحقیق به صورت طرح بلوک های کامل تصادفی در ۳ تیمار و ۵ تکرار انجام گردید.به طوریکه ابتدا در اردیبهشت سال ۱۳۹۱ زمینی انتخاب شد که برای چندین سال کشت نشده بود .عمق شخم لازم برای این زمین ۳۰ سانتیمتر بود.اطلاعات به دست آمده از طریق برنامه آماری MSTAT-C مورد تجزیه واریانس قرار گرفت ومقایسه میانگین ها با آزمون چند دامنه ای دانکن در سطح ۵% مقایسه شدند.تیمارهای کودی اثرات معنا داری بر ارتفاع دمبرگ،ارتفاع قسمت هوایی ،وزن تک بوته،ووزن ده بوته داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.