مقاله تأثیر مصرف کمپوست و باکتری های محرک رشد بر عملکرد و اجزاء عملکرد دانه در گیاه دارویی شوید (Anethum graveolens )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر مصرف کمپوست و باکتری های محرک رشد بر عملکرد و اجزاء عملکرد دانه در گیاه دارویی شوید (Anethum graveolens ) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر مصرف کمپوست و باکتری های محرک رشد بر عملکرد و اجزاء عملکرد دانه در گیاه دارویی شوید (Anethum graveolens )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر مصرف کمپوست و باکتری های محرک رشد بر عملکرد و اجزاء عملکرد دانه در گیاه دارویی شوید (Anethum graveolens )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر مصرف کمپوست و باکتری های محرک رشد بر عملکرد و اجزاء عملکرد دانه در گیاه دارویی شوید (Anethum graveolens ) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
شوید Anethum graveolens L گیاهی است دارویی که اسانس آن مهمترین ماده موثره این گیاه است که هم در پیکره رویشی و هم در بذر (اندام اصلی) وجود دارد. استفاده از کودهای آلی نظیر کمپوست وکودهای بیولوژیک مانند باکتری های محرک رشد، تأثیر قابل ملاحظه ایی بر سلامت محصول و پایداری عملکرد آن در تولید گیاهان دارویی دارد. به همین منظور در پژوهشی تأثیر مصرف کمپوست و باکتریهای محرک رشد بر عملکرد و اجزاء عملکرد دانه در گیاه دارویی شوید به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با هشت تیمار و سه تکرار در بهار سال ۱۳۹۱ در مزرعه تحقیقاتی شرکت کشاورزی و دامپروری ران در شهرستان فیروزکوه مورد بررسی قرار گرفت. فاکتورهای آزمایشی شامل کمپوست در چهار سطح (۰، ۵، ۱۰ و ۱۵ تن در هکتار) و باکتری های محرک رشد (حاوی باکتری های ازتوباکتر و آزوسپیریلوم) در دو سطح (عدم تلقیح و تلقیح با بذر) بودند. صفات مورد بررسی شامل ارتفاع بوته، وزن هزار دانه، وزن خشک بوته، عملکرد بیولوژیک و عملکرد دانه می باشند. نتایج نشان داد که تاثیر کمپوست بر صفات وزن خشک بوته، عملکرد بیولوژیک و عملکرد دانه در سطح ۱% معنی دار گردید. اثر باکتری های محرک رشد بر صفات وزن خشک بوته و عملکرد بیولوژیک در سطح ۱% و بر صفت عملکرد دانه در سطح ۵% معنی دار گردید. مقایسه میانگین ها نشان داد که بیشترین وزن خشک بوته ۳۰/۱۱ گرم و عملکرد بیولوژیک ۷۵۲۹/۶ کیلوگرم در هکتار با مصرف ۱۵ تن ورمی کمپوست و بیشترین عملکرد دانه ۱۲۱۲/۵ کیلوگرم در هکتار با مصرف ۱۰ تن کمپوست در هکتار به دست آمد. همچنین بیشترین وزن خشک بوته ۲۷/۲۱ گرم، عملکرد بیولوژیک ۶۸۰۲/۵ کیلوگرم در هکتار و عملکرد دانه ۱۰۸۲/۹ کیلوگرم در هکتار در تیمار تلقیح بذر با باکتری های محرک رشد حاصل گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.